Sport

Dorinel Munteanu, contre cu foștii coechipieri de la națională după Andorra – România 0-2: „Să lăsăm mofturile”

Dorinel Munteanu s-a arătat mulțumit după victoria din meciul Andorra - România 0-2 și i-a ironizat pe foștii săi coechipieri de la națională care au criticat jocul ”tricolorilor”.
27.03.2023 | 09:35
Dorinel Munteanu contre cu fostii coechipieri de la nationala dupa Andorra  Romania 02 Sa lasam mofturile
Dorinel Munteanu s-a arătat mulțumit după victoria din meciul Andorra - România 0-2 și i-a ironizat pe foștii săi coechipieri de la națională care au criticat jocul ”tricolorilor”. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Reprezentativa condusă de Edi Iordănescu a început cu dreptul campania de calificare la Campionatul European din 2024, chiar dacă jocul nu a fost unul foarte bun și nu s-a forțat înscrierea mai multor goluri, mai ales că adversarul a fost pe final în inferioritate numerică.

Dorinel Munteanu, ironii la adresa foștilor coechipieri după Andorra – România 0-2

Dorinel Munteanu, deținătorul de selecții la echipa națională, a analizat partida Andorra – România 0-2, din prima etapă a preliminariilor Euro 2024, și consideră că rezultatul este cel mai important și nicidecum spectacolul, așa cum au cerut mai mulți foști coechipieri de-ai săi de sub tricolor.

ADVERTISEMENT

”Nu mă așteptam la foarte multe de la națională în Andorra. Presiunea este mare pe jucători, pe antrenor, pe selecție, pe rezultate, iar asta afectează. Eu prefer să jucăm prost, să câștigăm, jucătorii să capete încredere și să ne calificăm.

Să lăsăm mofturile spectatorilor și ale colegilor mei, care au avut antrenori care făceau numai fotbal spectacol (n.r. – pe un ton ironic). Să lăsăm spectacolul, calificarea contează!”, a declarat Munteanu, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Ce așteaptă de la jocul cu Belarus

Actualul antrenor de la Oțelul Galați s-ar mulțumi cu o victorie la limită în fața Belarusului și este convins că echipa națională va arăta bine la jocurile cele mai importante din grupă, cele cu Kosovo și Israel.

”Cu ce mă încălzește pe mine dacă băteam Andorra cu 7-0 sau dacă batem Belarus cu 5-0 și nu învingem Kosovo și Israel? Acum, ne așteptăm să batem Belarus, cu 5-0, dar noi nu suntem Elveția. La naționala noastră nu există, deocamdată, coeziune între jucători.

ADVERTISEMENT

Ar fi bună și o victorie cu 1-0 sau 2-0, iar bielorușii să nu tragă niciun șut pe poarta noastră. Am văzut meciul Israel – Kosovo, sunt echipe care arată bine, dar și noi vom arăta bine la meciurile directe. Cu organizare bună și cu un joc la rezultat nu ne bat”, a spus Dorinel Munteanu.

Edi Iordănescu, primul care a criticat lipsa apetitului ofensiv

La finalul întâlnirii Andorra – România 0-2, din prima etapă a preliminariilor pentru Euro 2024, selecționerul Edi Iordănescu a părut îngândurat și a transmis că au fost lucruri care nu au mers în jocul ”tricolorilor”, dar și că se aștepta să marcăm mai multe goluri.

ADVERTISEMENT

Primul meci al României într-o nouă campanie de calificare a propulsat postul de televiziune Antena 1, care a difuzat meciul de la 21:45, pe primul loc în topul audiențelor. Mai mult decât atât, postul TV a fost lider la toate categoriile de audiență.

După victoria cu Andorra, pentru România urmează duelul de pe teren propriu cu Belarus, marți, 28 martie, ora 21:45, care va fi difuzat de Prima TV. Belarus a pierdut în prima etapă din preliminarii, scor 0-5 cu Elveția.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 3,30 este cota pentru „peste 3 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT