Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

”Dorinel trebuie să vină la noi. Trebuie șoc!” Cine-l propune antrenor la Dinamo și reacția genială a lui Niță

Giani Kiriță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că singurul antrenor pe care îl vede să o poată salva pe Dinamo în acest sezon este Dorinel Munteanu.
28.11.2023 | 11:06
Dorinel trebuie sa vina la noi Trebuie soc Cinel propune antrenor la Dinamo si reactia geniala a lui Nita
Giani Kiriță a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că singurul antrenor pe care îl vede să o poată salva pe Dinamo în acest sezon este Dorinel Munteanu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Câinii” au pierdut la limită derby-ul cu FCSB, scor 0-1 și au ajuns la 11 meciuri fără victorie în campionat. ”Roș-albii” s-au afundat și mai tare în clasament, iar șansele de a reuși să se salveze de la retrogradare sunt tot mai mici.

Giani Kiriță îl vrea pe Dorinel Munteanu antrenor la Dinamo

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Giani Kiriță le-a cerut conducătorilor lui Dinamo să facă de urgență o schimbare la nivelul antrenorului și să-l aducă pe Dorinel Munteanu în locul lui Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

”Dorinel trebuie să vină la noi. Am spus-o de mult. La ora actuală, dacă mai vrem să schimbăm ceva la Dinamo, trebuie creat un șoc la echipă. Eu l-aș aduce pe Dorinel. Asta e propunerea mea publică pentru Dinamo. Să creeze un șoc la echipă, să-i facă o ofertă lui Dorinel și să vină.

Dorinel este iubit, este un antrenor serios, un antrenor care impune disciplină și muncă. Asta trebuie la Dinamo, nu șampanie, nu dragoste, nu iubire, ce s-a întâmplat până acum. Hai să facem asta până nu e prea târziu, pentru că ne bate Liga 2 la ușă. Să facem acum”, a declarat Kiriță.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Dinamo nu sunt văzuți bine cu Dorinel Munteanu antrenor

Fostul fundaș Vivi Răchită a fost de acord cu propunerea lui Giani Kiriță, considerând că Dorinel Munteanu a făcut lucruri foarte bune la Oțelul cu un lot subțire: ”Lotul lui Oțelul e mai valoros decât lotul lui Dinamo? Nu cred. Sunt amândouă la fel, dar uite unde e Dorinel.

Însă, cea mai bună replică pe subiectul unei posibile veniri a lui Dorinel Munteanu a avut-o Robert Niță. Deși nu a fost prezent la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, fostul atacant i-a scris moderatorului Horia Ivanovici următorul mesaj: ”Dacă vine Dorinel, jumătate din jucătorii lui Dinamo se lasă”.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Robert Niță este legată de faptul că Dorinel Munteanu este cunoscut ca fiind un antrenor vulcanic care lucrează foarte mult la condiția fizică, în timp ce jucătorii de la Dinamo sunt obișnuiți cu temperamentul mult mai calm și mai apropiat al lui Ovidiu Burcă.

La finalul întâlnirii Dinamo – FCSB 0-1, din etapa a 17-a din SuperLiga, antrenorul Ovidiu Burcă a părut marcat de această înfrângere și chiar a lansat câteva ”înțepături” la adresa jucătorilor săi.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dorinel Munteanu, cerut antrenor la Dinamo

ADVERTISEMENT