Sport

Dragomir laudă mutarea din iarnă a lui Gigi Becali. „Încetinea jocul! Și eu am crezut că a greșit, dar are dreptate”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, recunoaște calitățile de manager ale lui Gigi Becali. De ce îi dă dreptate în cazul lui Damjan Djokovic.
04.02.2024 | 13:37
Dragomir lauda mutarea din iarna a lui Gigi Becali Incetinea jocul Si eu am crezut ca a gresit dar are dreptate
Dumitru Dragomir îl laudă pe Gigi Becali pentru ca a renunțat la Damjan Djokovic. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir aprobă deciziile lui Gigi Becali la FCSB și îl compară și el cu Sir Alex Ferguson. De ce a luat decizia corectă în cazul lui Damjan Djokovic, cel mai tare transfer al Rapidului din această iarnă.

Dumitru Dragomir își scoate pălăria în fața lui Gigi Becali: „Este mai tare ca Ferguson”

Dumitru Dragomir a fost surprins total de decizia lui Gigi Becali în cazul lui Damjan Djokovic: „Domne. Fii atent aici. O singură chestie îți spun. Faptic, acum. L-a dat acum afară pe Djokovic. Când l-a dat afară și eu am zis: ‘Bă, ăsta e nebun’. Am vrut să mă duc la el: ‘Bă, lasă-l dracu în pace că este fotbalist’. 

ADVERTISEMENT

După ce l-a urmărit pe mijlocașul croat în tricoul Rapidului, fostul președinte al LPF a ajuns la aceeași concluzie cu patronul FCSB-ului: „Mi-am dat seama că Gigi are dreptate nu eu. Djokovic este jucător de viteza întâia și a doua, iar la FCSB întârzia jocul de fiecare dată când juca Djokovic”.

„Oracolul” l-a felicitat pe Gigi Becali pentru strategia de la FCSB: „Nu știu cine i-o fi spus, sau el s-a deșteptat, că e antrenor emerit acum. Este mai tare ca Ferguson. Fii atent aici. A scăpat de el și de toți lenții. 

ADVERTISEMENT

Am zis: ‘Ia uite bă, ce jucător a putut să piardă’. Îl știam de pe la CFR Cluj. Nu cedase din tonusul muscular. Și uite că el a avut dreptate să știi”. 

Dumitru Dragomir nu e deloc impresionat de transferul lui Djokovic la Rapid: „Nu îl luam”

Dumitru Dragomir a avut un mesaj subtil pentru conducerea Rapidului: „Nu știu cine face transferurile la Rapid, dar spuneți-i să mai ia și jucători de viteză. Pentru că dacă ai numai jucători de viteza întâia și a doua nu prea ai rezultate.

ADVERTISEMENT

Ca dovadă că ai văzut ce făcuseră Craiova din ei. Au avut mare noroc, n-a fost nicio invenție tactică. Pe prostia celor de la Craiova. Nu îl luam pe Djokovic dacă eram la Rapid”.

Damjan Djokovic a primit o sumă uriașă să plece de la FCSB

FANATIK a dezvăluit că Damjan Djokovic a cerut 100.000 de euro să plece de la FCSB, însă a acceptat în cele din urmă de la Gigi Becali „doar” 70.000 de euro: „La oricine e posibil să se întâmple asta dacă nu funcționează”, și-a explicat Becali decizia.

ADVERTISEMENT

Damjan Djokovic s-a îmbogățit la FCSB și a câștigat în doar jumătate de an cu 90.000 de euro mai mult decât Florinel Coman, cel mai bine plătit jucător de la liderul din SuperLiga. Mijlocașul croat a încasat nu mai puțin de 270.000 de euro: primă de instalare de 50.000 de euro și un salariu lunar de 25.000 de euro.

Florinel Coman încasează un salariu de 30.000 de euro pe lună, așadar în 6 luni a încasata doar 180.000 de euro, mult mai puțin decât închizătorul care a fost mai mult rezervă. Djokovic are la Rapid un salariu de 15.000 de euro.

Dumitru Dragomir, convins că Gigi Becali a luat cea mai bună decizie când l-a dat afară pe Damjan Djokovic

ADVERTISEMENT