Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„E un măr stricat în vestiarul Rapidului” Cine este jucătorul care a demonstrat că nu are caracter

Continuă dezvăluirile bombă după scandalul de la Rapid. S-a aflat cine strică vestiarul după escapada lui Alexandru Albu și Andrei Borza.
28.02.2024 | 08:00
E un mar stricat in vestiarul Rapidului Cine este jucatorul care a demonstrat ca nu are caracter
„E un măr stricat în vestiarul Rapidului” Cine este jucătorul care a demonstrat că nu are caracter. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vestiarul Rapidului a fost dinamitat după escapada de la Iași a lui Alexandru Albu și Andrei Borza, care au fost filmați în club după înfrângerea cu Poli (1-3). Mijlocașul central este considerat însă principalul vinovat.

Implozie în vestiarul Rapidului. Cine e principalul vinovat după scandalul Albu – Borza

Alexandru Albu, fotbalist care a fost trimis de conducere să se antreneze cu juniorii, este arătat cu degetul după escapada de la Iași. Mijlocașul în vârstă de 30 de ani a mințit inițial că imaginile cu el și Borza sunt după meciul pierdut în Copou.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a pus tunurile pe Albu, amintind și de episodul de la finalul meciului Dinamo – Rapid 1-2, când mijlocașul a declarat că „Dinamo e o echipă mică”.

„Știi ce nu mi-a plăcut în toată povestea asta? Lăsând la o parte că Rapid nu avea nevoie de la jucători așa ceva, mie mi-a displăcut foarte mult că Albu e un mincinos.

ADVERTISEMENT

Asta spune despre el ca și caracter. Cu tot respectul față de sportivul Albu, după de declarațiile lui despre Dinamo și după faptul că a mințit pe față acum, eu, dacă aș fi antrenor, nu l-aș lua niciodată la echipă pe Albu.

La nicio echipă pe care aș antrena-o. Poate să fie cel mai bun fotbalist. Dar eu i-am văzut caracterul lui Albu și cu Dinamo și acum și nu mi-a plăcut ce am văzut. Dar deloc nu mi-a plăcut.

ADVERTISEMENT

Eu nu l-aș lua niciodată dacă aș fi antrenor să joace la mine Albu. Dacă ăsta e caracterul lui, domnul Albu e un măr stricat în vestiarul Rapidului. Cel puțin asta arată acțiunile lui. A venit și a mințit! E și penibil”, a tunat Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Albu, băgat în ședință de Daniel Niculae

Viitorul lui Alex Albu e în ceață. Fotbalistul e în ultimele 6 luni de contract și și-a diminuat șansele de a continua la Rapid. Totul va fi mai lipede după discuția cu președintele Niculae.

ADVERTISEMENT

„După această întâmplare, Alex a primit o notificare din partea clubului cum că trebuie să se prezinte la echipa de juniori, asta a fost singura comunicare din partea clubului Rapid. Dar astăzi Alex tocmai a fost sunat de Daniel Niculae și vor avea o întâlnire în jur de ora 3-4, mai mult nu vă pot spune, pentru că n-avem nimic concret, nimic oficial”, a declarat Mihai Stan, la FANATIK SUPERLIGA.

FOTBALISTUL-PROBLEMA din VESTIARUL Rapidului: “NICIODATA NU L-AS LUA LA O ECHIPA”

ADVERTISEMENT