Sport

Elias Charalambous a criticat arbitrajul după Rapid – FCSB 1-0: „Nu știu cum e aici cu VAR-ul”. De ce a fost schimbat Compagno la pauză

FCSB a pierdut cu 0-1 cu Rapid, iar Elias Charalambous a tras concluziile. Antrenorul cipriot a pus tunurile pe arbitrajul lui Feșnic. De ce l-a schimbat pe Andrea Compagno.
23.04.2023 | 23:25
Elias Charalambous a criticat arbitrajul dupa Rapid  FCSB 10 Nu stiu cum e aici cu VARul De ce a fost schimbat Compagno la pauza
Elias Charalambous a criticat arbitrajul după Rapid - FCSB 1-0: „Nu știu cum e aici cu VAR-ul”. De ce a fost schimbat Compagno la pauză. FOTO: sportpictures
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a fost extrem de dezamăgit după ce FCSB a pierdut primul meci din play-off. Echipa sa a fost învinsă în Giulești, scor 0-1, de Rapid. Singurul gol al meciului a fost înscris de Albu în minutul 21.

Elias Charalambous, după Rapid – FCSB 1-0: „Am văzut niște faulturi foarte dure”

După derby antrenorul lui FCSB a analizat prestația formației și a evidențiat motivul pentru care Andrea Compagno, unul dintre cei mai buni de pe teren din prima parte a meciului, a fost schimbat la pauză.

ADVERTISEMENT

„Nu suntem mulțumiți cu acest rezultat. În prima repriză nu am făcut lucurile cum ar fi trebuit, nu am ținut de minge. În repriza secundă, cred că nu am avut atâtea ocazii în ultimele trei meciuri, câte am avut atunci. Reacția a fost bună, dar nu destulă.

Un egal ar fi fost corect. Noi mergem înainte, continuăm să muncim din greu. Trebuie să ne concentrăm. Nu știu cum merge aici VAR-ul. Nu prea îmi place să vorbesc despre arbitri, dar ce am văzut eu pe teren… Am văzut niște faulturi foarte dure. 

ADVERTISEMENT

(n.r. de ce a fost schimbat Compagno) Ați văzut reacția echipei în primul rând. Înseamnă că schimbările au fost bune. Compagno s-a simțit puțin obosit, am vorbit la pauză și am vrut să-l protejez pe el și pe echipă. Cei care au intrat au făcut o partidă bună.

Cu siguranță. Totul e posibil. Mai sunt cinci puncte. Toate jocurile sunt importante. Trebuie să ne concentrăm”, a declarat Elias Charalambous după Rapid – FCSB 1-0.

ADVERTISEMENT

Ca urmare a acestui rezultat, FCSB a rămas pe locul 3, cu 37 de puncte, cinci mai puține decât liderul FCSB. La pândă stă Universitatea Craiova, următoarea adversară a roș-albaștrilor. Oltenii au doar un punct mai puțin decât FCSB.

Cum a comentat Coman arbitrajul: „L-am felicitat”

Florinel Coman a vorbit și el despre arbitrajul din Giulești. Vedeta roș-albaștrilor a fost protagonistul unui fault extrem de dur în minutul 4, când a fost „rupt” de Onea.

ADVERTISEMENT

„Clinciuri, în minutul 3, ați văzut cum am sărit, trei metri, nu? Din minutul 5 nu am mai putut să sprintez, am făcut injecții la pauză, am luat un antiinflamator.

Nu, a fost super arbitrajul, îl felicit, a arbitrat foarte bine. Da, trebuie să credem în noi, nu se știe niciodată”, a declarat Florinel Coman.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT