Sport

FCSB, trei schimbări la pauza derby-ului cu Rapid. Mutarea care l-a șocat pe comentatorul partidei: „Se pricepe cât mă pricep eu la brânză”

FCSB a făcut trei schimbări la pauza meciului cu Rapid. Condusă cu 0-1, echipa lui Gigi Becali l-a scos inclusiv pe cel mai bun om al ei din prima repriză.
23.04.2023 | 21:59
FCSB trei schimbari la pauza derbyului cu Rapid Mutarea care la socat pe comentatorul partidei Se pricepe cat ma pricep eu la branza
FCSB, trei schimbări la pauza derby-ului cu Rapid. Mutarea care l-a șocat pe comentatorul partidei: „Se pricepe cât mă pricep eu la brânză”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La pauza derby-ului din Giulești, FCSB a fost condusă cu 0-1, iar vicecampioana României a încercat din răsputeri să schimbe soarta meciului în actul secund. Prin urmare, Elias Charalambous a făcut trei înlocuiri.

FCSB, trei schimbări la pauza derby-ului cu Rapid. Andrea Compagno, cel mai bun om al roș-albaștrilor, sacrificat

Andrea Compagno a fost cel mai periculos jucător al FCSB-ului în prima repriză a derby-ului cu FCSB, dar acest lucru nu l-a scăpat de înlocuire la pauză. În locul golgheterului din SuperLiga a fost introdus francezul Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi fotbaliști înlocuiți de staff-ul lui Charalambous au fost Joyskim Dawa și Malcom Edjouma. În locul celor doi au intrat Iulian Cristea, respectiv Andrei Cordea. Stoperul camerunez avea cartonaș galben, încasat în minutul 18.

Înlocuirea lui Andrea Compango l-a șocat pe comentatorul Digi Sport Ionuț Angheluță. Acesta a arătat cu degetul în direcția lui Gigi Becali spunând că „se pricepe la fotbal așa cum se pricepe el (n.r. – Angheluță) la fabricatul brânzei”.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno este cel mai bun marcator din SuperLiga. Vârful cumpărat de la FC U Craiova 1948 în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro are 17 goluri marcate în acest sezon, cu unul mai mult decât rapidistul Marko Dugandzic.

Vicecampioana, mutări la pauză și cu CFR Cluj

Nu este pentru prima dată când FCSB face schimbări la pauză și după venirea lui Elias Charalambous pe banca tehnică. Acest lucru s-a întâmplat și la partida  cu CFR Cluj când roș-albaștrii au remizat în Gruia cu campioana en-titre CFR Cluj, scor 1-1.

ADVERTISEMENT

Atunci, staff-ul condus de antrenorul cipriot a operat două modificări. Și în acel moment al jocului, tabela de marcaj arăta tot 1-0 în favoarea gazdelor.

Atunci a ieşit Adrian Şut, fiind înlocuit cu Joyksim Dawa, în timp ce David Miculescu a fost înlocuit pe postul de inter de Andrei Cordea, titularul postului la roş-albaştrii în acel derby.

ADVERTISEMENT

Dawa a intrat pe postul de fundaş central, avansat în locul lui Adrian Şut fiind Iulian Cristea, cel care poate evolua şi închizător. David Miculescu a avut o ocazie uriaşă în finalul primei reprize, când putea marca golul egalizator, pe care l-a marcat în cele din urmă Coman din lovitură liberă.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT