Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Enes Sali, în MLS?! Gică Hagi confirmă negocierile

Enes Sali este un puști de mare viitor crescut de Gică Hagi, iar managerul Farului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre plecarea acestuia în MLS.
11.10.2023 | 10:03
Enes Sali in MLS Gica Hagi confirma negocierile
Enes Sali este un puști de mare viitor crescut de Gică Hagi, iar managerul Farului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre plecarea acestuia în MLS. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Farului a devenit în noiembrie 2021 cel mai tânăr jucător care a îmbrăcat tricoul echipei naționale de seniori a României, la doar 15 ani și 9 luni. El a jucat 5 minute într-un meci cu Liechtenstein.

Gică Hagi pregătește transferul lui Enes Sali în MLS

Deși are calități incontestabile, Enes Sali nu a reușit să devină un punct fix la Farul. Chiar și așa, fotbalistul de 17 ani a intrat în atenția unei formații din MLS, iar Gică Hagi a confirmat negocierile la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

”Pleacă Enes Sali în America?”, a fost întrebarea moderatorului Horia Ivanovici, iar ”Regele” a răspuns: ”Poate fi. Atât pot să spun. În iarnă se deschide perioada de transferuri. Poate fi, doar atât pot să vă zic”.

Horia Ivanovici a încercat să obțină mai multe informații despre această posibilă mutare și a întrebat dacă echipa vehiculată (n.r. – FC Dallas) este cea corectă. ”Nu știu ce s-a scris, nu știu dacă este corectă echipa. Până în iarnă poate să vină și alții”, a parat Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Sali a fost în atenția lui Sporting Lisabona

În urmă cu 6 luni, în momentul în care Farul încă nu devenise campioană în SuperLiga, Ciprian Marica, unul dintre acționarii de la clubul constănțean, mărturisea la FANATIK SUPERLIGASporting Lisabona este interesată de Enes Sali.

”Sunt niște discuții pentru Sali și pentru mai mulți jucători. Are 17 ani și are nevoie să pună pe el. Altfel te dezvolți în Vest, unde au patalamaua mult mai bună și știu mai bine lucrurile ca noi.

ADVERTISEMENT

Este posibil ca ei (n.r. – Sporting Lisabona) să îl facă jucătorul care să evolueze bine în Vest. Știu mult mai bine ca noi cum se face. El este un copil care are nevoie să se dezvolte”, declara Marica la acel moment.

Tatăl fotbalistului a făcut scandal

Între timp, lucrurile s-au schimbat radical în ceea ce-l privește pe Enes Sali. El a jucat tot mai puțin la Farul, iar tatăl său a sărit la gâtul lui Gică Hagi pentru că tânărul fotbalist nu a fost folosit de “Rege” în confruntarea cu Sheriff.

ADVERTISEMENT

”Mor aici, mi-a crescut tensiunea! Dar bagă-l, domne, și pe el, dacă nici acum nu-i dai șanse, atunci când?! Dă-i minute să arate ce poate! Nu se poate așa, d-aia a ajuns copilu’ să plângă acasă. Ce să mai creadă și el?, că de trei ani tot e ocolit.

Ce-om fi venit noi de acolo?! Ca să ce?! Toți au avut șanse, una, două, trei, doar el, nu! Nu e normal, nu că sunt eu tatăl lui. Dar ce-are cu el, nu pricep. În fine, probabil, vom părăsi și România, gata, ne întoarcem în Canada!”, a “tunat” tatăl fotbalistului.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Îl vinde Hagi pe Enes Sali în MLS?

ADVERTISEMENT