Sport

Erling Haaland face senzație și la antrenamente. Încă o mare echipă vrea să-l transfere. Video

Erling Haaland este unul dintre cei mai curtați fotbaliști ai momentului, iar norvegianul și-a arătat calitățile în timpul unui antrenament.
14.10.2021 | 20:03
Erling Haaland face senzatie si la antrenamente Inca o mare echipa vrea sal transfere Video
ADVERTISEMENT

Atacantul de 21 de ani se află sub contract cu Borussia Dortmund până în 2024, dar începând din vară clauza sa de reziliere coboară la 75.000.000 de euro și asta înseamnă că șansele să plece la un club galonat sunt foarte mari.

Înainte de startul acestui sezon, Chelsea a fost aproape de a-l semna pe fotbalistul norvegian, dar toată afacerea a căzut din cauza pretențiilor avute de impresarul Mino Raiola.

ADVERTISEMENT

Show total la antrenament cu Erling Haaland

Deși s-a vorbit toată vară de plecarea sa de la Borussia Dortmund, atacantul nu a lăsat niciodată impresia că este disperat să ajungă la un club de elită și s-a întors umil la muncă alături de formația germană și așteaptă cuminte licitația pentru transferul său.

Erling Haaland a impresionat prin forță, naturalețe și prin instinctul său de golgheter, dar la unul dintre antrenamentele făcute la Dortmund a arătat că are și veleități tehnice ce îl fac să fie și mai interesant pentru forțele Europei.

ADVERTISEMENT

Într-o filmare din timpul unei ședințe de pregătire, norvegianul își asează trei mingi una peste alta la punctul de la 11 metri și le trimite pe rând în vinclul porții, acolo unde se afla o țintă pe care o și sparge. În final, Haaland se bucură pentru reușitele sale.

Norvegianul, înlocuitor pentru Mbappe la PSG

În ultimul an de zile mai toate cluburile de top au apărut într-un fel sau altul alături de numele lui Erling Haaland atunci când s-a vorbit despre transferul acestuia, doar despre Paris Saint-Germain nu s-a scris până acum.

ADVERTISEMENT

Însă, iminenta plecare a lui Kylian Mbappe de pe Parc des Princes i-a făcut pe oficialii parizieni să ia în calcul aducerea uriașului nordic. Conform site-ului footmercato.net, Haaland este prima opțiune pentru gruparea lui Nasser Al-Khelaifi în cazul în care nu-l vor putea convinge pe Mbappe să rămână.

Internaționalul francez a dezvăluit că și-a dorit în vară să plece la Real Madrid, însă a acceptat faptul că PSG nu l-a lăsat. Chiar dacă mama jucătorului a spus că există negoecieri pentru prelungirea contractului scadent în vară, Florentino Perez nici nu concepe să-l rateze și vara viitoare pe Mbappe.

ADVERTISEMENT

Bătălie în Manchester pentru semnătura lui Haaland

În cazul în care va reuși să-l aducă pe Kylian Mbappe, cel mai probabil Real Madrid va ieși din cursa pentru transferul lui Erling Haaland, care în aceste condiții are șanse foarte mari să ajungă în Premier League, după ce Barcelona a anunțat că nu-și permite să-l aducă pe norvegian.

Cea mai dornică să-l transfere pe internaționalul norvegian pare Manchester United, însă aici marea problemă o reprezintă agentul Mino Raiola, care se află la cuțite cu oficialii ”diavolilor roșii” din cauza faptului că Paul Pogba, jucător reprezentat de el, refuză prelungirea înțelegerii.

În căutarea unui vârf de careu după plecarea lui Sergio Aguero, Pep Guardiola l-a pus pe Haaland în fruntea listei. Norvegianul ar fi tentat să accepte să joace pentru Manchester City, club unde a evoluat în trecut și tatăl său, Alf-Inge.

ADVERTISEMENT