Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Eugen Voicu, răspuns tăios pentru criticii lui Dinamo: „Nu sunt oamenii potriviți cu care vrem să colaborăm!”. Clarifică declarațiile despre Prunea și Lupescu, dar și relația cu familia Hîldan

Eugen Voicu, patronul lui Dinamo, a oferit un răspuns tăios fostelor glorii, care au atacat clubul „alb-roșu” în permanență în ultima perioadă.
22.03.2024 | 14:58
Eugen Voicu raspuns taios pentru criticii lui Dinamo Nu sunt oamenii potriviti cu care vrem sa colaboram Clarifica declaratiile despre Prunea si Lupescu dar si relatia cu familia Hildan
Eugen Voicu, răspuns pe măsură la criticile fostelor glorii ale lui Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
22-03-2024
13:00

Eugen Voicu a clarificat declarațiile despre Ionuț Lupescu și Florin Prunea

Pentru a nu lăsa loc de interpretări, Eugen Voicu a dorit să clarifice declarațiile făcute la emisiunea FANATIK SUPERLIGA despre fostele glorii care critică non-stop Dinamo, în special despre Ionuț Lupescu și Florin Prunea.

„În declarațiile din emisiune nu m-am referit la domnii Lupescu și Prunea, nu am folosit deloc numele dumnealor, ci a fost o referire generală la cei care critică gratuit Dinamo. Se creează tensiuni inutile, lumea spune că i-am atacat pe Ionuț Lupescu și Florin Prunea, ceea ce nu este adevărat. Și nu am nimic personal cu cei doi foști mari fotbaliști.

Dimpotrivă, pot spune că avem un dialog cu domnul Lupescu și mergem  într-o direcție convergentă în ceea ce privește viitorul lui Dinamo. Chiar ne-am întâlnit, suntem într-un contact permanent, deci nici vorbă să mă fi referit la dumnealui cu acele declarații”, sunt precizările lui Eugen Voicu după interviul de la FANATIK SUPERLIGA.

Club de legendă al României, Dinamo nu trece prin cele mai bune momente din punct de vedere sportiv la ora actuală. Echipa „alb-roșie” se află pe loc de baraj în SuperLiga și are de tras din greu pentru a evita retrogradarea în eșalonul secund. Iar din acest motiv criticile la adresa conducătorilor se înmulțesc pe zi ce trece, printre cei mai vehemenți fiind Ionuț Lupescu și Florin Prunea.

Eugen Voicu, patronul lui Dinamo, le răspunde tăios lui Ionuț Lupescu și Florin Prunea. „Critici gratuite! Nu sunt potriviți pentru profilul de parteneri cu care vrem să colaborăm”

Iar printre cei luați în vizor se numără, evident, și Eugen Voicu, omul care practic a salvat clubul de la faliment și a cumpărat pachetul majoritar de acțiuni de la Dorin Șerdean prin intermediul firmei Red&White.

ADVERTISEMENT

„Cum le răspundeți celor care vă tot critică? Mă uitam, Prunea vă tot critică, nici Ionuț Lupescu nu are cuvinte de laudă despre ce faceți acolo. L-am văzut permanent critic și pe Ionuț, nu e genul care să jignească, dar e într-o critică permanentă, ca să spun așa…”, a deschis Horia Ivanovici discuția cu Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA, emisiune transmisă LIVE numai pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„E cel mai ușor să critici. Și nu e rău că suntem criticați. Încercăm să vedem care din ideile acestea critice au substanță. Și dacă vom găsi idei cu substanță, le vom lua în considerare. În rest, ignorăm toate criticile gratuite, care sunt cele mai multe”, a venit răspunsul ferm al lui Eugen Voicu, patronul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Vă deranjează când vin de la foști mari jucători, cum sunt ei? Și care spun ceva, au un cuvânt de spus… Prunea și Lupescu sunt oameni care au o voce”, a continuat tirul întrebărilor moderatorul FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube Fanatik în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

„Mă deranjează că oamenii aceia nu văd suficient de bine și nu judecă tot contextul suficient de bine. Și asta înseamnă că nu sunt potriviți pentru profilul de parteneri, de oameni cu care vrem să colaborăm. Asta mă deranjează. Pentru că nu sunt constructivi, nu văd și partea bună, nu vor să vină să pună umărul, vor doar să critice… Asta e deranjant.

ADVERTISEMENT

Sau nu știu dacă deranjant… Aș fi vrut să reușim să atragem o masă mult mai mare de foști jucători alături de noi, pentru că e nevoie de fostele glorii, de legende. Și dacă vrei să dezvolți un club trebuie să o faci cu cei care au trăit acolo, cu cei care au un mesaj pentru cei care sunt astăzi în club”, e replica acidă oferită de Eugen Voicu persoanelor care critică de cele mai multe ori gratuit Dinamo, printre care se numără Ionuț Lupescu și Florin Prunea.

Eugen Voicu despre relația dintre Dinamo și familia lui Cătălin Hîldan: „Este foarte important să vorbim”

În continuare, patronul lui Dinamo a vorbit și despre relația dintre clubul „alb-roșu” și familia „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan. Spune că nu a reușit să ia legătura până acum cu aceasta, dar speră că o întâlnire va avea loc cât de curând și că toate problemele existente în trecut vor fi rezolvate.

ADVERTISEMENT

„Ați văzut, una dintre principalele acuzații, s-a mai estompat în ultimul timp, a fost «Domne, nu cheamă legende, nu lucrează, nu înțeleg spiritul lui Dinamo…». Apropos, v-ați întâlnit vreodată până acum cu familia lui Cătălin Hîldan? Referitor la tot ceea ce înseamnă Cătălin Hîldan pentru Dinamo”, a fost următorea întrebare „grea” adresată lui Eugen Voicu.

„Nu, eu nu m-am întâlnit. I-am dat un mesaj domnului Hîldan și nu mi-a răspuns încă… În contextul acesta, în care facem acele dialoguri cu persoane care au trăit în preajma lui Dinamo sau cunosc spiritul de care vorbesc, vrem să ne întâlnim.

Nu știu de ce unii sunt reticenți în continuare să ia legătura cu clubul, pentru că au percepția trecută, înainte de a veni noi… S-au supărat pe club din diverse motive. O să încerc să mai iau legătura, demersurile acestea trebuie repetate. O să insistăm”, explică Eugen Voicu stadiul discuțiilor dintre club și familia lui Cătălin Hîldan.

„Deci veți încerca să faceți o punte și cu familia Hîldan. Pentru că știți, ei sunt supărați pe club. Nu pe dumneavoastră, pe club… Asta e o situație mai veche. Dovadă că nu v-a răspuns până acum, totuși… Înțeleg că nu vă pică bine asta”, insistă moderatorul Horia Ivanovici să afle cum va fi soluționată această problemă delicată pentru șefii lui Dinamo.

„Am auzit mai multe situații de genul acesta, sunt tot felul de istorii pe care le-am auzit. Am început cu mesaje, o să încerc să și sun. Am vrut să mă prezint prima dată. Este foarte important să vorbim cu familia lui Cătălin Hîldan. Și ne dorim lucrul acesta”, e foarte ferm șeful lui Dinamo.

Eugen Voicu despre fostele glorii ale lui Dinamo: „Nu orice fost fotbalist este bun să conducă un club”

În încheiere, Eugen Voicu a lămurit și problema fostelor glorii, care nu și-au găsit până acum locul în conducerea lui Dinamo. Spune că își dorește ca mai mulți foști jucători să devină angajați ai clubului, iar un prim pas va fi cooptarea unora dintre ei la Academia de Copii și Juniori.

„Aș vrea să vă spun ceva foarte important. Noi am ieșit la prima conferință de presă și am spus că fostele glorii nu vor face parte din management decât ca excepție. Mi se pare normal, mi se pare natural… Nu orice fost fotbalist este bun să conducă sau să aibă o activitate de administrare într-un club, pentru că e alt job, e altă meserie. Evident că ne dorim cât mai mulți foști fotbaliști să se convertească și să vină parteneri cu noi în club. Angajați ai clubului…

Dar lucrurile acestea nu au fost înțelese corect și atunci percepția a fost negativă, că nu vrem să lucrăm cu nimeni, cu atât mai mult cu gloriile… Ne vedem la meciuri, am început un dialog, cred că anumite persoane își vor găsi loc în organigrama noastră.

Avem niște discuții, din păcate finalitatea nu este imediată, din diverse motive, proiecte personale pe care le au în momentul de față. Dar suntem în discuții și poate cel mai repede se va putea vedea la Academia de Copii și Juniori, unde vom integra niște foști jucători. Nu vă pot da nume, pentru că, cine știe?, lumea se răzgândește și atunci iar am spus ceva și am făcut altceva”, a mai spus Eugen Voicu la FANATIK SUPERLIGA.

Fratele lui Catalin Hildan A REFUZAT sa-i raspunda lui Eugen Voicu la mesaje

ADVERTISEMENT