Fotbal international

Exclusiv. Cum a trăit soția lui Mitică Dragomir finala CM 2022: „Am crezut că înnebunesc!”. Video

Majoritatea românilor au ținut cu Argentina în finala CM 2022, inclusiv familia Dragomir. Fostul președinte LPF a dezvăluit cum a trăit soția sa meciul cu Franța.
19.12.2022 | 12:20
Exclusiv Cum a trait sotia lui Mitica Dragomir finala CM 2022 Am crezut ca innebunesc Video
Exclusiv. Cum a trăit soția lui Mitică Dragomir finala CM 2022: „Am crezut că înnebunesc!”. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a trăit la intensitate meciul Argentina – Franța, probabil cea mai frumoasă finală de Cupă Mondială din istorie.

Dumitru Dragomir și soția sa, cu sufletul la gură la finala Campionatului Mondial din Qatar

Dumitru Dragomir a fost unul dintre mulții români care au ținut cu Argentina în finala World Cup 2022. „Pumele” au câștigat al treilea trofeu din istorie la loviturile de departajare, după un 3-3 nebun, stabilit în cele 120 de minute de joc.

ADVERTISEMENT

„Asta a bătut tot! Orice finală și de Euro și Sud-american, așa ceva în 10 vieți nu întâlnești. Am ținut cu Argentina, toată România a ținut cu Argentina. Sunt săraci ca noi și amărâți și dau toți cu biciul în ei.

Amărâți ca noi și loviți din toate părțile ca și noi, trăiesc după o zi pe alta ca și noi, la fel ca marea populație a României”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Fostul șef al LPF, mare fan al lui Diego Armando Maradona, este convins că Leo Messi l-a întrecut pe „D10s”: „Eu am crezut că Maradona a fost, dar Messi e cel mai mare al tuturor timpurilor.

L-am prins și pe Pele, pe toți, dar ca ăsta nu. E fără egal. Zici că a murit și odată… La fel și Mbappe ăsta nu a făcut nimic 73 de minute și în ultimele 20 de minute a dat foc la citadellă.

ADVERTISEMENT

Messi e peste toți. Așa ceva nu se mai naște. Și Messi avea tehnică, dar nu ăsta zici că îi legi mingea de picior. Doamne, ce preluări, ce inteligență de joc are, nativă, face totul nativ. Nu cred că a existat la fotbal vreodată un talent mai mare decât ăsta”, a adăugat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Nu doar Dumitru Dragomir a ținut pumnii strânși Argentinei, ci și soția sa. Fostul președinte al Ligii l-a lăudat și pe portarul Emiliano Martinez, care a avut o paradă de senzație în prelungirile prelungirilor:

ADVERTISEMENT

„Și eu și nevastă-mea. Dacă n-am ținut pumnii strânși… A ținut cu Argentina. Nu cu Messi neapărat, cu Argentina.

Cum a întins ăla (n.r. – Emi Martinez la ocazia lui Kolo Muani) piciorul de senzație băi băiatule. În viață dacă nu ai și noroc nu poți să reușești. În situații din astea nu e de condamnat. Îți mai pierzi controlul (n.r. – legat de gestul făcut de Martinez la festivitatea de premiere), a conchis Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT