Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Elias Charalambous i-a cucerit pe ultrașii FCSB: ”Îl știti bine pe Gigi, dar l-a văzut ce face la antrenamente!” Video

Elias Charalambous are două victorii și o remiză de la venirea la FCSB, iar modul în care conduce echipa i-a încântat pe ultrași.
20.04.2023 | 08:39
Exclusiv Elias Charalambous ia cucerit pe ultrasii FCSB Il stiti bine pe Gigi dar la vazut ce face la antrenamente Video
Elias Charalambous are 3 meciuri pe banca FCSB-ului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tehnicianul cipriot a fost extrem de fericit de victoria obținută în întâlnirea cu Farul Constanța, scor 2-1, care i-a adus pe ”roș-albaștri” la doar două puncte de ”marinari” și la unul singur de campioana en-titre CFR Cluj.

Ultrașii FCSB, încântați de Elias Charalambous

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, liderul ultrașilor de la Peluza Nord, Gheorghe Mustață, a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Elias Charalambous, despre care a spus că nu este un om de paie la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Am văzut ce face la antrenamente împreună cu Pintilii, nu e chiar așa cum zice toată lumea. Am pus și pe live ce a lucrat cu Olaru, cu Șut. Făcea antrenament tactic de mijlocul terenului, lucra special cu atacanții.

Nu e chiar așa că l-a adus pe Charalambous pentru licență. Nu putem să aruncăm cu noroi într-un om care își face munca. Dacă vrem să ironizăm și să spunem că Gigi face tot…, dar eu zic să o lăsăm mai moale că nu e chiar așa.

ADVERTISEMENT

Și dacă face sau nu face echipa sau schimbările, oricum noi toți steliștii, voi presa, voi foști jucători, vom spune că tot Gigi le face. Și dacă n-o face Gigi, tot Gigi o face”, a declarat Mustață, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mustață și Charalambous, moment inedit în cantonament

Înaintea partidei cu Farul, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga, Gheorghe Mustață a mers în cantonamentul FCSB-ului de la Berceni și acolo a avut un dialog fascinant cu Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul cipriot a încercat să-l împiedice pe liderul Peluzei Nord să filmeze în cantonament, fără să știe cine este, dar după ce i s-a explicat că este șeful galeriei lucrurile s-au calmat și antrenorul le-a transmis un mesaj suporterilor.

Prezent în studioul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Bănel Nicoliță a vorbit despre relația excelentă pe care Elias Charalambous a creat-o cu jucătorii de la FCSB și care s-a văzut în timpul partidei cu Farul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT