Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Panică totală la FCU Craiova – FC Voluntari 2-1. Un titular al oltenilor a leșinat! „I-a venit rău! Nu mai vedea!” Video

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, a dezvăluit în exclusivtate la FANATIK SUPERLIGA momentele de panică petrecute în vestiar la pauza meciului cu FC Voluntari.
21.02.2023 | 11:22
Exclusiv Panica totala la FCU Craiova  FC Voluntari 21 Un titular al oltenilor a lesinat Ia venit rau Nu mai vedea Video
A fost panică în vestiarul lui FC U Craiova în pauza meciului cu FC Vountari. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a învins greu luni seara cu 2-1 pe FC Voluntari, în ultimul meci al etapei a 26-a din SuperLiga și continuă să spere că va prinde in extremis ultimul loc de play-off. Totuși, bucuria victoriei a fost una rezervată la final, din cauza unui incident petrecut la pauză în vestiarul echipei gazdă.

Panică în vestiarul lui FC U Craiova la pauza meciului cu FC Voluntari: „I-a venit rău! Nu mai vedea!”

FC U Craiova s-a chinuit puțin la meciul cu FC Voluntari, deși pornea ca mare favorită înaintea fluierului de start. Oltenii au evoluat destul de șters în prima repriză, nu și-au creat aproape nicio ocazie de gol, și au scăpat cu doar 0-1 în pauză doar datorită intervențiilor excelente ale portarului Gurău sau impreciziei în fața porții arătată de atacanții ilfoveni.

ADVERTISEMENT

Fața echipei s-a schimbat însă total la ieșirea de la cabine. Băieții lui Nicolo Napoli au întors rezultatul în primele 15 minute de la reluare, iar unul dintre motive ar putea fi și vizita la pauză în vestiar a patronului Adrian Mititelu. Iar încurajările sale au dat roade.

În plus, specialiștii au mai remarcat încă un aspect datorită căruia oltenii au reușit să revină pe tabelă. Introducerea pe teren la pauză a lui Lorenzo Paramatti în locul lui Radu Negru.

ADVERTISEMENT

„I-ați sugerat și schimbarea cu Paramatti lui Napoli?”, a fost întrebat Adrian Mititelu în ediția de marți, 20 februarie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Aluzia la obiceiurile lui Gigi Becali era mai mult decât evidentă… Însă răspunsul oferit de patronul oltenilor a fost unul cu adevărat șocant.

„Nu, nici vorbă. În primul rând, a fost o schimbare forțată. Negru a avut o problemă la pauză. I-a venit rău! Deci nu a fost o schimbare tactică, în sensul că… Efectiv a fost o schimbare forțată. Nu a fost o schimbare cu scop tactic.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

A avut câteva momente… Și-a pierdut vederea… A leșinat așa, puțin. Da, vorbesc serios. Nu știu de ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut, că eram preocupat de echipă, dar am aflat apoi la ieșirea din vestiar că îi veni rău lui Negru.

Da, a fost destul de rău. A leșinat câteva secunde… Probabil glicemia, poate și presiunea. Vă dați seama, nu e ușor nici pentru ei. Noi suntem totuși o echipă nou formată din punct de vedere al lotului”, a dezvăluit Adrian Mititelu adevăratul motiv pentru care Radu Negru nu a mai apărut pe gazon în partea secundă a meciului cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Care este starea de sănătate a jucătorului în acest moment? Una bună, după cum spune același Adrian Mititelu. „După meci a fost ok. Mai ales că noi am și bătut, și-a revenit”, a încheiat patromul lui FC U Craiova.

Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O puteți viziona pe diferite rețele de socializare: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT