Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Probabil că așa ar face ei!”. Cristi Balaj, săgeți către FCSB și Gigi Becali după acuzele de blat cu Farul în ultima etapă. Video

Cristi Balaj, preşedintele lui CFR Cluj, trimite săgeţi către Gigi Becali, după ce latifundiarul a acuzat un posibil blat în ultima etapă între CFR Cluj şi Farul Constanţa.
16.05.2023 | 19:43
Exclusiv Probabil ca asa ar face ei Cristi Balaj sageti catre FCSB si Gigi Becali dupa acuzele de blat cu Farul in ultima etapa Video
Gigi Becali a adus noi acuzații la adresa lui Cristi Balaj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul împotriva lui CFR Cluj şi ardelenii ies matematic din lupta pentru titlu, după cinci ani. Roş-albaştrii vor juca etapa viitoare la Ovidiu cu Farul, meciul care îi poate aduce pe prima poziţie a podiumului.

Cristi Balaj, săgeți către FCSB și Gigi Becali după acuzele de blat cu Farul în ultima etapă: “Probabil aşa ar face ei!”

În ultima etapă, FCSB întâlneşte Rapidul, iar CFR Cluj joacă împotriva Farului Constanţa, iar Gigi Becali a făcut acuze de blat la adresa campioanei en-titre, dată fiind prietenia dintre Dan Petrescu şi Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, l-a atacat pe Gigi Becali şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că poate aşa ar fi făcut FCSB-ul, dacă ar fi fost în situaţia echipei lui Dan Petrescu:

“Nu pot să intru în asemenea speculaţii chiar dacă Gigi Becali îşi dorea de fiecare dată să pierdem cu 5-0, n-am cum să comentez un asemenea subiect. Noi încă nu am învăţat să pierdem.

ADVERTISEMENT

Este mult prea mult. Probabil că ei aşa ar face. Vorbeşti de funie în casa spânzuratului”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici.

VEZI VIDEO: 

Gigi Becali: “Dacă mă mândresc, imediat schimbă Dumnezeu decizia”

Gigi Becali şi-a schimbat discursul înaintea meciului cu Farul Constanţa. Patronul celor de la FCSB a fost mult mai ponderat şi a spus că nu mai vrea să se mândrească după victorie că duminică ar putea să se schimbe treaba:

ADVERTISEMENT

“Până acum mai râdeam, mai glumeam, că nu nu știu ce, cât poate să fure ei, cât nu poate, sau lăsați-ne să ne pregătim de Champions League, dar acum nu mai e loc de vorbe de-astea.

Dacă mă mândresc, imediat schimbă Dumnezeu decizia. Mai ales că acum sunt în luptă cu nașul meu. Dacă aș începe să mă mândresc ar însemna să-l mâhnesc pe nașul meu. Lasă să facă Domnul cum vrea.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult că va lipsi Alibec, el i-a dus până acolo. Acum dacă Alibec nu e, nu mai sunt atât de periculoși parcă. Greu să ne bată Farul, dar Dumnezeu face, el știe”, a declarat Becali.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: