Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, duminică, 11 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, ediție specială cu invitați de top. CFR Cluj – Rapid și FCSB – Sepsi încing lupta la titlu

Ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, duminică, 11 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici are invitați de top după derby-ul CFR Cluj - Rapid.
10.02.2024 | 13:43
Fanatik SuperLiga duminica 11 februarie ora 1030 Horia Ivanovici editie speciala cu invitati de top CFR Cluj  Rapid si FCSB  Sepsi incing lupta la titlu
Fanatik SuperLiga, duminică, 11 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, ediție specială după CFR Cluj - Rapid. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție specială, de-a dreptul incendiară, duminică, 11 februarie, ora 10:30. Horia Ivanovici vă așteaptă „Să facem show” cu cele mai tari reacții, informații și analize după CFR Cluj – Rapid, derby-ul etapei cu numărul 25 din SuperLiga. Emisiunea se vede LIVE și EXCLUSIV doar pe FANATIK.RO.

Fanatik SuperLiga, duminică, 11 februarie, ora 10:30! Horia Ivanovici, ediție specială după CFR Cluj – Rapid

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, vă așteaptă de câte ori este nevoie cu ediții speciale premergătoare evenimentelor majore din sportul românesc. Horia Ivanovici și invitații săi de top vă dau întâlnire duminică, 11 februarie, începând cu ora 10:30 doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Capul de afiș al ediției speciale va fi derby-ul CFR Cluj – Rapid. Duelul „vișiniu” a fost prefațat la ediția de vineri a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, iar duminică, la doar câteva ore după încheierea meciului din Gruia, Horia Ivanovici vă așteaptă cu cele mai tari reacții.

Invitații de top Mihai Stoichiță, Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Sorin Cârțu vor spune lucrurilor pe nume. Prin telefon vor intra în direct cele mai tari personaje din fotbalul românesc care vor analiza în amănunt derby-ul „feroviar”.

ADVERTISEMENT

Nu vor fi lăsate de izbeliște nici primele partide ale rundei cu numărul 25 din SuperLiga și nici duelurile extrem de interesante care urmează. Oțelul Galați a câștigat la limită derby-ul cu FC U Craiova, scor 1-0, în timp ce Universitatea Craiova a reușit doar un egal pe teren propriu cu U Cluj, scor 2-2, după ce oltenii au condus cu 2-0.

Etapa incendiară continuă cu duelurile FCSB – Sepsi sau Farul – Dinamo. Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile și asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet pentru a urmări cele mai tari reacții, comentarii și analize ale lui Horia Ivanovici și invitaților Mihai Stoichiță, Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță și Sorin Cârțu.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, vineri, 9 februarie, ora 10:30! Cea mai tare emisiune din sport

FANATIK SUPERLIGA poate fi vizionată în direct și în exclusivitate, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească va putea fi urmărită în premieră în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Sponsorul principal al emisiunii FANATIK SUPERLIGA este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii. Nu uitați să dați LIKESHARE și SUBSCRIBE pentru a sta mereu aproape cu ultimele evenimente din sport, cu cele mai tari declarații și informații exclusive, marca FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Fiecare emisiune de FANATIK SUPERLIGA promite spectacol cu exclusivități marca FANATIK. FANATIK SUPERLIGA vă pune la curent cu cele mai tari informații din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT