Sport

Fanii Clubului Sportiv al Armatei, mesaj categoric după decizia ÎCCJ în privința palmaresului Stelei: ”FCSB a câștigat doar timp”

Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au trimis cazul privind palmaresul Stelei spre rejudecare, iar fanii Clubului Sportiv al Armatei au luat foc.
28.03.2023 | 18:52
Fanii Clubului Sportiv al Armatei mesaj categoric dupa decizia ICCJ in privinta palmaresului Stelei FCSB a castigat doar timp
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au trimis cazul privind palmaresul Stelei spre rejudecare, iar fanii Clubului Sportiv al Armatei au luat foc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Recursul formulat de FCSB a fost admis de judecători, care astfel au trimis cazul spre rejudecare la Curtea de Apel, cea care s-a pronunțat într-o primă fază în vara anului 2021 și a împărțit palmaresul Stelei.

Reacție dură a fanilor Clubului Sportiv al Armatei după hotărârea privind palmaresul Stelei

Fanii Clubului Sportiv al Armatei s-au arătat indignați de hotărârea luată de magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție și consideră că FCSB a câștigat doar timp, pentru că în vigoare a rămas decizia Tribunalului București.

ADVERTISEMENT

”Fcsb a câștigat doar timp, nimic altceva, nu așa cum presa aservită se grăbește să intoxice din nou publicul. Ba mai mult Steaua este cea care a câștigat pentru că în acest stadiu a rămas în vigoare (deși nu e definitivă) sentința Tribunalului București.

Aceasta a acordat palmaresul Stelei până în 2003, incluzând și pe cel de la AFC. Prin urmare, se va rejudeca apelul privind acea sentință de la Tribunal, pentru că doar decizia Curții de Apel a fost casată”, se arată într-un comunicat al suporterilor CSA Steaua postat pe pagina de Facebook AS47.

ADVERTISEMENT

Fanii arată cu degetul spre presa din România

”ESTE RUȘINOS și SCANDALOS ceea ce face presa în acest moment, atribuind palmaresul Stelei pe vorbe nu pe fapte! În acest moment, decizia aplicabilă privind palmaresul secției de fotbal este cea din iulie 2019 de la Tribunalul București prin care Steaua deține trofeele pentru perioada 1947-2003, inclusiv.

Prin aceeași decizie din 2019, instanța nu a admis cererea conexă prin care FC Fcsb a cerut justitiei să îi recunoască palmaresul din perioada 2003-2015. Conform deciziei de la Tribunalul București din 2019, Steaua are în palmares:

ADVERTISEMENT
  • 21 de Titluri de campioni ai României
  • 20 Cupe ale României
  • 4 Supercupe ale României
  • 1986 Cupa Campionilor Europeni
  • 1987 Supercupa Europei
  • 1986 finala Cupei Intercontinentale
  • 1989 finala Cupei Campionilor Europeni

Procesul se întoarce acum la Curtea de Apel. Această instanță va rejudeca apelul, dar rămâne în vigoare decizia luată pe fond de Tribunalul București!”, se arată într-o altă postare făcută de fanii formației din Liga 2 Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut prima reacție de la Gigi Becali, după ce patronul FCSB a aflat decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, care a retrimis speța spre judecată la Curtea de Apel București: ”Important e ca s-au admis recursurile. Mâine o să facem o conferință de presă”, a spus omul de afaceri. Această conferință de presă va avea loc la Palatul din Aleea Alexandru, miercuri, 29 martie, în jurul prânzului.

Virgil Boglea, preşedintele Asociaţiei “Salvaţi Steaua” şi avocatul care reprezintă interesele FCSB în acest proces, a explicat pentru FANATIK ce înseamnă decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, subliniind faptul că palmaresul Stelei este la echipa din prima ligă.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „1x și sub 4,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: