Sport

Fanii FCSB, contre cu rivalii de la CSA la meciul cu Farul: ”Voi nu sunteți Steaua, treziți-vă la realitate”

Veștile că CSA Steaua ar putea primi dreptul de a promova în SuperLigă i-a enervat la culme pe fanii FACB care au reacționat violent la partida cu Farul.
17.04.2023 | 22:35
Fanii FCSB contre cu rivalii de la CSA la meciul cu Farul Voi nu sunteti Steaua trezitiva la realitate
Veștile că CSA Steaua ar putea primi dreptul de a promova în SuperLigă i-a enervat la culme pe fanii FACB care au reacționat violent la partida cu Farul. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Vasile Dâncu, fostul ministru al Apărării a înaintat în Parlament un proiect de lege prin care să se modifice Legea Sportului, iar principalii beneficiari ar fi ”militarii”, care astfel ar putea promova în primul eșalon.

CSA Steaua, luată în colimator de fanii FCSB

Întâlnirea FCSB – Farul, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLigă, a suscitat un interes ridicat din partea suporterilor vicecampioanei României, care au venit în număr mare, aproximativ 27.000, pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Pe lângă meciul extrem de important în lupta la titlu, fanii FCSB au continuat războiul și cu rivalii de la CSA Steaua, cele două grupări fiind în conflict deschis în ceea ce privește continuatoarea echipei care în 1986 câștiga Cupa Campionilor Europeni.

Chiar în debutul partidei cu Farul Constanța, suporterii FCSB de la Peluza Nord au afișat un banner extrem de dur la adresa formației care evoluează în eșalonul secund: ”Derby inventat și filme-n cap luate / Voi nu sunteți Steaua, treziți-vă la realitate”.

ADVERTISEMENT

La scurt, fanii vicecampioanei României au afișat un alt mesaj pe această temă: ”Nici un derby”. Ambele banner vin și în contextul în care multă lume a catalogat ca derby întâlnirea CSA Steaua – Dinamo, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, programat marți, 18 aprilie, de la ora 19:00.

Păreri pro și contra schimbării Legii Sportului

Într-o intervenție telefonică la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, fostul patron de la Poli Timișoara, Marian Iancu, s-a arătat de acord cu schimbarea Legii Sportului prin care CSA Steaua să poată promova încă din acest sezon și a criticat contracandidatele ”roș-albaștrilor” care s-au bazat prea mult pe faptul că aceștia nu vor avea acest drept.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri consideră că dacă se dorește cu adevărat și din punct de vedere politic ca această schimbare să se realizeze, ea va putea fi efectuată încă din acest sezon și a mărturisit că nu vede nicio problemă în faptul că CSA Steaua e susținută cu bani publici.

În schimb, Dumitru Dragomir a exclus la emisiunea ”Profețiile lui Mitică” varianta ca CSA Steaua să poată promova în SuperLiga, așa cum își dorește Vasile Dâncu, și a dezvăluit că singura țară pentru care FIFA a închis ochii într-un astfel de caz este Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Intrat prin telefon la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a criticat vehement faptul că CSA Steaua ar putea ajunge în SuperLiga deși este susținută din bani publici.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,37 este cota pentru „peste 1,5 goluri” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT