Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanii FCSB, ultimatum pentru jucători înainte de derby-ul cu Rapid: „Stop! S-a terminat!” Video Exclusiv

Suporterii FCSB-ului s-au săturat de rezultatele proaste înregistrate în ultima perioadă și au transmis un ultimatum jucătorilor înaintea derby-ului cu Rapid de duminică.
05.11.2022 | 00:15
Fanii FCSB ultimatum pentru jucatori inainte de derbyul cu Rapid Stop Sa terminat Video Exclusiv
Jucătorii de la FCSB au primit ultimatum din partea suporterilor înaintea meciului cu Rapid. Foto:Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB a avut parte de o săptămână extrem de complicată, înfrângere la U Cluj în SuperLiga și o nouă umilință în Europa cu West Ham, iar la ușă bate derby-ul de duminică împotriva Rapidului.

Suporterii FCSB-ului, ultimatum înainte de derby-ul cu Rapid: „Demonstrează că eşti fotbalist”

Cu moralul afectat serios de ultimele rezultate, fără antrenor principal deupă demisia lui Nicolae Dică și cu Mihai Pintilii interimar până la pauza cauzată de Campionatul Mondial de Fotbal, jucătorii FCSB-ului au parte de un meci de foc duminică seara, tocmai împotriva rivalei de moarte Rapid.

ADVERTISEMENT

Un nou rezultat negativ ar agita și mai tare apele, dar ar deteriora și relația cu suporterii, despre care nu se știe cît vor mai tolera umilințele. A încercat să lămurească acest aspect Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, în cadrul ediției de vineri, 4 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Băieţii ar trebui să îşi dea seama ce se întâmplă. Să meargă la Palat în coloană şi să spună: «reduceri de salariu». La iarnă, când e perioadă de transfer, să meargă singuri şi să se transfere unde vor. Demonstrează că eşti fotbalist!

ADVERTISEMENT

Dar până atunci, nu vreau să deranjăm. Suntem alături de echipă, îi încurajăm. Am vrut să le demonstrăm că suntem alături de ei. Sperăm ca ei să înţeleagă că după meciul cu Rapid nu ştiu ce şansă mai au cu noi, galeria.

Oamenii ajung la saturaţie. Am trecut cu vederea multe, dar gata. Stop! S-a terminat! Sper să meargă pe drumul drept că nu se mai poate. Cred că şi Gigi Becali a ajuns la saturaţie”, a fost mesajul-ultimatum transmis jucătorilor FCSB de Gheorghe Mustață prin intermediul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Gheorghe Mustață, remarcă amară la Fanatik SuperLiga: „Noi nu mai avem fotbalişti!”

Liderul Peluzei Nord a explicat apoi că principala vină aparține în totalitate jucătorilor, nu patronului Gigi Becali sau fostului antrenor Nicolae Dică. Despre acesta din urmă, susține că are informații 100% că el făcea echipa.

„Vă spun eu garantat. Dică a făcut echipa până în acest moment. 100%, vă spun. Patronul nu s-a băgat. Vă garantez. Cred că ştiu ce se întâmplă acolo. Mai avem şi noi legături pe la echipă. Dică a luat hotărârea în tot, asta ca să ştiţi.

ADVERTISEMENT

Joacă Gigi Becali? Joacă Dică în teren? Ia Dică 50.000? Dacă Gigi nu băga bani în echipă şi nu aducea jucători, atunci puteam să spunem. «Băi, frate, n-ai făcut transferuri, n-ai făcut nimic». Atâta timp cât a dat 1,7 milioane de euro şi nu poţi să faci o preluare, nu poţi să spui că eşti fotbalist. Haideţi să vedem şi realitatea.

Una-două Gigi, una-două Meme, nu e chiar aşa. Ai dat atâtea milioone pe jucătorii ăştia şi ei nu pot să facă o preluare în trei metri? Noi nu mai avem fotbalişti”, și-a încheiat Gheorghe Mustață tirada la adresa jucătorilor de la FCSB.

ADVERTISEMENT