Fotbal intern

Fanii lui Dinamo au luat foc după umilința cu FCSB: ”Parcă sunt toți handicapați”

25.06.2020 | 23:34
Fanii lui Dinamo au luat foc dupa umilinta cu FCSB Parca sunt toti handicapati
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo București au luat foc după umilința din meciul cu FCSB, scor 0-3, din prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Absenți de pe stadion din cauza interdicțiilor cauzate depandemia de coronavirus, suporterii ”câinilor” au explodat pe rețelele de socializare și au atacat pe toată lumea, jucători, conducători și pe Ionuț Negoiță.

ADVERTISEMENT

Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan a apărut la scurt timp după finalul meciului o postare în care se scrie: ”Negoiță, ești mulțumit de realizările tale”.

Umilința cu FCSB i-a înfuriat pe fanii lui Dinamo

Într-o singură oră postarea a adunat aproape 500 de comentarii, iar fanii lui Dinamo s-au arătat furioși după umilința din derby-ul cu FCSB și au cerut să cadă capete.

ADVERTISEMENT

”Pe infectul ăla de Bălănescu când îl dă afară? Au nenorocit echipa asta toți de la conducere. Dați echipa suporterilor și fugiți pe lună că nu se mai poate. Afară Negoiță, Bălănescu și toate jigodiile de lângă ei. Nu va mai suportăm”, a scris un fan.

”Parcă sunt toți handicapați. Ăștia nici nu mai știu să alerge, nu mai pot da o pasă sau o centrare.Orice echipă făcută în curtea școlii, îi făcea de râs. De râs și de batjocură”, a notat un suporter, în timp ce altul a scris: ”De pușcăria de antrenor nimic???”.

ADVERTISEMENT

”Sunt membru DDB, cumpăr bilete ca mulți alții, dar cu asemenea echipă nu avem ce căuta în prima ligă!!! Este o Rușine ce văd, îmi plânge sufletul, dar cu asemenea jucători care nu stau bine în ghete, nu se poate”, a notat alt fan trist.

”Avem echipă de maxim mijlocul clasamentului în Liga 2”, ”Catastrofe, penibili, vai de mama noastră. Dacă nu pleacă Mihalcea divizia B scrie pe noi” și ”Mihalcea nu are experiența necesară pentru așa ceva. N-ai antrenat o zi în viața ta în Liga 1 și ajungi la Dinamo”, sunt alte comentarii.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de FCSB, scor 3-0, în prima manșă a semifinalelor Cupei României. Golurile ”roș-albaștrilor” au fost marcate de Adrian Popa 33, Darius Olaru 75 și Cristian Dumitru 83. În timp ce oferea interviul de la finalul meciului, Ricardo Grigore a izbucnit în lacrimi, el fiind un jucător crescut în Ștefan cel Mare. Căpitanul a avut nevoie de câteva momente pentru a-și reveni.

La finalul meciului, Ionuț Negoiță i-a acuzat pe jucătorii Ricardo Grigore și Mihai Popescu, care au greșit în derby-ul cu FCSB, că au fost capii grevei care au dus la amânarea amicalului lui Dinamo cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT