Fotbal international

Fanii lui Dinamo Kiev şi-au schimbat discursul! Ce au scris după victoria cu Şahtar: ”Domnul Lucescu a devenit al doilea Lobanovski”

25.08.2020 | 23:21
Fanii lui Dinamo Kiev siau schimbat discursul Ce au scris dupa victoria cu Sahtar Domnul Lucescu a devenit al doilea Lobanovski
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Dinamo Kiev şi-au schimbat discursul la adresa lui Mircea Lucescu, după ce formația a câștigat Supercupa Ucrainei.

Dinamo Kiev s-a impus fără probleme, scor 3-1, în marele derby cu rivala Șahtar Donețk, în primul mare derby cu ”Il Luce” pe banca tehnică a formației din capitala Ucrainei.

ADVERTISEMENT

La doar al doilea meci pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev, Lucescu a reușit să aducă deja un trofeu în vitrina clubului, în ciuda faptului că nu a fost deloc primit cu căldură de suporteri.

Discursul fanilor lui Dinamo Kiev la adresa lui Mircea Lucescu s-a schimbat

Deși inițial a vrut să renunțe la a mai prelua echipa, Mircea Lucescu și-a văzut de treabă după o discuție cu patronul Igor Surkis, iar acum, la scurt timp după succesul categoric cu Șahtar Donețk, fanii lui Dinamo Kiev și-a schimbat discursul.

ADVERTISEMENT

”Domnul Lucescu a devenit al doilea Lobanovski”, a scris un fan al dinamoviștilor, în timp ce alții au sărit în apărarea tehnicianului român: ”Respect, Mircea Lucescu” și ”Cine spunea că aducerea lui Mircea Lucescu nu este bună?”

Alte mesaje au suporterilor din Kiev îl laudă pe român și îi acuză pe ultrașii rebeli că nu au încredere în Lucescu: ”Ultraşilor, vă respect, dar nu îl mai criticaţi pe Lucescu. El şi cu Surkis vor construi o echipă mare aici”, ”Unde sunt ultraşii care îl criticau pe Lucescu? Vă uitaţi la meci?”

ADVERTISEMENT

Laudele la adresa lui Mircea Lucescu au curss după victoria de răsunet în fața fostei sale echipe, iar fanii cred că acesta este antrenorul perfect pentru Dinamo Kiev: ”Lucescu va construi o echipă. Respectaţi-l”, ”Iată-l pe Mircea! Foarte bun antrenor. Felicitări! Bravo”.

Tehnicianul român în vârstă de 75 de ani a avut parte de un debut fulminant la Dinamo Kiev. Noua sa formație s-a impus în weekend în deplasare cu scorul de 4-1 în fața formației Olimpik Donețk, în prima etapă a campionatului ucrainean.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a preluat-o pe Dinamo Kiev, tehnicianul român a impus un regim spartan la antrenamente. De altfel, mijlocașul ghanez Mohammed Kadiri a recunoscut că metodele de lucru sunt foarte dure.

ADVERTISEMENT
Tags: