Sport

Fatih Terim, încântat de transferul lui Olimpiu Moruțan: ”Iată unde am ajuns de la 10-15 milioane de euro”

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray este ca și făcut, iar Fatih Terim este extrem de mulțumit că a reușit să pună mâna pe un jucător de mare viitor.
24.08.2021 | 09:13
Fatih Terim incantat de transferul lui Olimpiu Morutan Iata unde am ajuns de la 1015 milioane de euro
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat, în exclusivitate, plecarea lui Moruțan la Galatasaray, pentru 4,2 milioane de euro, plus 1,5 milioane, dacă formația turcă se califică în grupele Europa League.

Însă, 10% din suma pe care FCSB o va încasa de la turci va fi direcționată către FC Botoșani, deoarece Valeriu Iftime a păstrat procente atunci când l-a cedat pe mijlocaș la vicecampioana României.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Olimpiu Moruțan îl face fericit pe Fatih Terim

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, s-a arătat extrem de încântat de transferul lui Olimpiu Moruțan de la FCSB, jucător pe care îl urmărește de mai mult timp, dar a cărui mutare a fost întârziată de suma mare cerută la început de Gigi Becali.

”Fanii lui Galatasaray nu trebuie să se teamă. Pe lângă Moruțan sau alții, avem jucători talentați pentru viitor. Am mai spus că îmi place Moruțan, iar patronul de la Steaua București (n.r – FCSB) a făcut deja toate comentariile necesare.

ADVERTISEMENT

Iată unde am ajuns de la 10-15 milioane de euro pentru Moruțan. Mai sunt doar câteva mici lucruri de pus la punct. Ne dorim să adăugăm încă un jucător talentat în echipa noastră. Mai sunt puține lucruri rămase, iar fanii lui Galatasaray trebuie să mai aștepte puțin”, a declarat Terim.

Turcii, entuziasmați de aducerea lui Moruțan

FANATIK a urmărit ce se întâmplă în mediul online în urma anunțului transferului lui Moruțan. Turcii au preluat știrea apărută în premieră pe site-ul nostru și au comentat entuziasmați transferul și declarațiile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Moruțan a fost de-a dreptul o telenovelă, însă jucătorul va semna în sfârșit cu Cim Bom Bom, unde mai evoluează și Alexandru Cicâldău, cumpărat de Universitatea Craiova pentru 6,5 milioane de euro și care a debutat cu gol la Galatasaray.

Gigi Becali a refuzat în urmă cu câteva săptămâni o ofertă de opt milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan și a cerut nu mai puțin de zece milioane, moment în care negocierile s-au împotmolit. Supărat de evoluțiile slabe ale jucătorului din acest început de sezon, patronul FCSB a declarat că e dispus să renunțe la jucător pentru doar trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Giovani Becali, artizanul transferului

Ion Crăciunescu l-a felicitat pe Giovani Becali pentru felul în care negociază vânzarea jucătorilor pe care îi reprezintă, spunând că dacă nu ar fi fost el, probabil transferul nu s-ar mai fi realizat niciodată.

Ilie Dumitrescu este de părere că Olimpiu Moruțan și Alex Cicâldău au ajuns la Galatasaray nu doar datorită impresarului, ci și datorită valorii și potențialului lor.

Eric de Oliveira consideră că transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray vine într-un moment bun pentru jucător, despre care spune că se poate maturiza enorm în campionatul Turciei.

ADVERTISEMENT
Tags: