Sport

Fază hilară în Hermannstadt – Dinamo. Cum i-a salvat Paraschiv pe “câini” de primirea unui gol. Video

Dinamo a făcut deplasarea la Sibiu pentru duelul cu Hermannstadt. La jumătatea primei reprize a avut loc o fază hilară care i-a salvat pe "câini" de la gol.
17.03.2024 | 20:15
Faza hilara in Hermannstadt  Dinamo Cum ia salvat Paraschiv pe caini de primirea unui gol Video
Fază hilară în Hermannstadt - Dinamo. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost salvată după o fază hilară în duelul cu Hermannstadt. “Câinii” au venit cu gânduri mari la Sibiu, însă lucrurile au luat o întorsătură foarte mare.

Fază hilară în Hermannstadt – Dinamo. “Câinii” sunt salvați de la gol de un adversar

În minutul 24, a avut loc o fază hilară în duelul dintre Hermannstadt și Dinamo. Gazdele au avut o lovitură de la corner executată de Balaure, iar balonul a ajuns în careul oaspeților, acolo unde Ianis Stoica a șutat la poartă, însă Golubovic a respins balonul.

ADVERTISEMENT

Paraschiv a intrat imediat după respingere în posesia mingii și a șutat puternic la poartă. În acel moment, “câinii” au fost salvați de un adversar. Astfel că mingea l-a lovit din plin pe Murgia care se afla fix în fața porții. Video aici.

Sibienii s-au amuzat pe moment de ocazia ratată, însă după aceea au turat motoarele. Hermannstadt a preluat conducerea jocului și a dominat meciul până la finalul primei reprize.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Zeljko Kopic a rezistat până în minutul 38, atunci când elevii lui Marius Măldărășanu au început să facă show la poarta lui Dinamo. Hermannstadt a marcat de trei ori până la finalul primei reprize prin execuțiile lui Ianis Stoica, Raul Opruț și Cristian Neguț.

Dinamo, ajutată de VAR la Sibiu. Ce decizii a luat Hațegan în prima repriză

Ianis Stoica e ghinionistul de serviciu când Hermannstadt joacă contra lui Dinamo. Atacantul a băgat mingea în poartă, dar VAR-ul a intervenit și a anulat golul într-un mod ciudat

ADVERTISEMENT

În urmă cu trei etape, Hermannstadt a înfruntat-o pe Dinamo la București, acolo unde „câinii roșii” s-au impus cu 1-0. Totuși, sibienii, care au acuzat grav arbitrajul la finalul partidei, s-au confruntat cu o fază trasă la indigo cu cea de la Sibiu. Și atunci, Ianis Stoica a fost fotbalistul nedereptățit.

Acum, cel mai bun marcator U21 din SuperLiga a înscris după o minge centrată de Mihai Butean și deviată de Daniel Paraschiv, dar asistentul a ridicat imediat fanionul și a indicat că e ofsaid.

ADVERTISEMENT

Faza a fost analizată la VAR, acolo unde colegii lui Ovidiu Hațtegan au verificat de la cine a venit mingea la Ianis Stoica și dacă a fost într-adevăr ofsaid la atacant.

Reluările nu au arătat cu exactitate că Stoica era mai aproape de linia porții decât ultimul apărător al lui Dinamo, deși la analiza VAR s-a stat nu mai puțin de șapte minute! Meciul s-a reluat în minutul 17, cu lovitură liberă indirectă pentru echipa lui Kopic. Video aici.

ADVERTISEMENT