Sport

FC Botoșani, colac de salvare pentru fotbaliști. Valeriu Iftime vrea să-l aducă a treia oară la echipă pe jucătorul crescut de PSG

FC Botoșani este o formație care a știut să vândă jucători, dar și să aducă alții pe bani puțini. Valeriu Iftime vrea acum să transfere un fotbalist care a mai jucat în Moldova.
09.02.2023 | 11:20
FC Botosani colac de salvare pentru fotbalisti Valeriu Iftime vrea sal aduca a treia oara la echipa pe jucatorul crescut de PSG
FC Botoșani este o formație care a știut să vândă jucători, dar și să aducă alții pe bani puțini. Valeriu Iftime vrea acum să transfere un fotbalist care a mai jucat în Moldova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Echipa lui Flavius Stoican a învins categoric Petrolul, scor 5-0, și a început să spere că poate prinde un loc de play-off.

Valeriu Iftime vrea un jucător care a mai fost în două rânduri la FC Botoșani

Valeriu Iftime visează să se poată bate din nou pentru un loc de cupe europene și de aceea vrea să-l readucă la FC Botoșani pe Hervin Ongenda, jucător care a mai evoluat în două rânduri pentru gruparea din nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez crescut la academia lui PSG a fost vândut de FC Botoșani în urmă cu un an la Apollon Limassol pentru 200.000 de euro, acolo unde a marcat două goluri și a oferit trei pase decisive în 21 de meciuri jucate.

După ce a câștigat în vară titlul de campion al Ciprului, Ongenda a decis să-și rezilieze înțelegerea cu Apollon la finalul anului trecut și acum așteaptă oferte, dar nu ar refuza nici o întoarcere la FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Ongenda, afacere de marketing pentru FC Botoșani

Patronul Valeriu Iftime a dezvăluit că a avut o primă discuție cu fotbalistul în vârstă de 27 de ani și i-a propus să se întoarcă la FC Botoșani, însă francezul i-a mărturisit că are oferte mult mai bune din punct de vedere financiar.

”M-am văzut duminică cu Ongenda. Arată perfect, are o ofertă mare din Cipru și una din Polonia de 20.000-30.000 de euro. Am vorbit cu el, cu niște prieteni francezi care îl știu foarte bine. Hervin mi-a plăcut foarte tare. Ar vrea să vină în România, numai că diferența de bani față de ce dau alții este prea mare.

ADVERTISEMENT

A rămas să-mi dea un răspuns până aseară (n.r. – miercuri). Nu am primit, dar poate au primit colegii mei din Franța. I-am spus: ‘Mai vino o dată!’. Eu aș scoate din marketing. Din 10 meciuri, sigur are cinci în care joacă bine și devine un jucător important. Aștept oferta lui”, a declarat Iftime, la emisiunea GSP Live.

Iftime, propuneri de transfer pentru Becali

FC Botoșani are victorii pe linie fără gol primit în cele trei meciuri oficiale ale anului de până acum. Pe lângă rezultatele înregistrate, Valeriu Iftime a dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICIsuccesul reprezintă posibilitatea ca jucătorii să fie observați și vânduți pentru susținerea componentei financiare a clubului.

ADVERTISEMENT

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul celor de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, i-a făcut mai multe propuneri de transfer lui Gigi Becali, în cazul în care FCSB se va despărţi de anumiţi jucători.

ADVERTISEMENT