ADVERTISEMENT
Fotbal intern

FCSB riscă să intre în insolvenţă! Ce datorii are Gigi Becali

Autor: Traian Terzian | 13.11.2020 | 17:50
FCSB riscă să intre în insolvenţă! Ce datorii are Gigi Becali
Clubul FCSB riscă să intre în insolvenţă din cauza unei datorii de doar 15.000 de euro către echipa Metropolitan Estudiantes. Sursă foto: Sport Pictures

Clubul FCSB riscă să intre în insolvenţă din cauza unei datorii de doar 15.000 de euro către echipa Metropolitan Estudiantes.

ADVERTISEMENT

Veste este una surprinzătoare, mai ales că suma este una foarte mică pentru finanțatorul Gigi Becali și vine într-un moment în care ”roș-albaștrii” trec printr-o perioadă bună și au ajuns pe primul loc în clasament.

În plus, banii pe care Becali îi datorează sunt mai puțini decât salariul pe o lună al vedetelor Florin Tănase, Dennis Man sau Florinel Coman.

FCSB, ameninţată cu insolvenţa pentru o datorie infimă

Conform gsp.ro, clubul bucureștean Metropolitan Estudiantes a cerut la FRF intrarea în insovență a FCSB-ului pentru o datorie de aproximativ 15.000 de euro de la transferul tânărului jucător Octavian Popescu, în vârstă de 17 ani.

ADVERTISEMENT

Insolvența poate fi cerută dacă societatea întârzie plata a cel puțin 40.000 lei timp de 60 de zile, iar penalitățile de 15.000 euro s-ar fi adunat din cauza unei plăți efectuate cu o întârziere de 42 de zile. Doar că plata penalităților ar fi depășit cele 60 de zile.

Octavian Popescu, noul puști minune al celor de la FCSB, a evoluat în șase meciuri în acest sezon, cinci în campionat și unul în Europa League. Mijlocașul a jucat mai mult în startul sezonului, atunci când trupa lui Toni Petrea a fost grav afectată de cazurile de coronavirus.

Popescu a început fotbalul la GCS Nucet și a mai trecut pe la Regal Sport, Centrul de Performanță Rapid București, Metropolitan Estudiantes, care a preluat fotbaliștii trecuți pe la cele două cluburi, și U Craiova, unde Metropolitan l-a împrumutat un an de zile.

ADVERTISEMENT

Tânărul jucător a fost adus de FCSB în vară, iar povestea acestui transfer a fost prezentată în exclusivitate de FANATIK încă din luna februarie, când fotbalistul era încă sub contract cu Universitatea Craiova.

Noua perlă a celor de la FCSB iese în evidență aproape în permanență prin dezinvoltura cu care joacă la 17 ani, iar FANATIK a aflat ce poreclă a primit tânărul mijlocaș la formația bucureșteană.

ADVERTISEMENT

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!