Sport

FCSB și-a anunțat mutările pe piața transferurilor pentru sezonul viitor. Cine sunt cei trei jucători care pleacă în vară

FCSB a ratat încă o dată titlul de campioană în Casa Pariurilor Liga 1 și se pregătește deja pentru sezonul viitor stabilind în mare ce transferuri se vor face în această vară.
18.05.2022 | 17:25
FCSB sia anuntat mutarile pe piata transferurilor pentru sezonul viitor Cine sunt cei trei jucatori care pleaca in vara
FCSB a ratat încă o dată titlul de campioană în Casa Pariurilor Liga 1 și se pregătește deja pentru sezonul viitor stabilind în mare ce transferuri se vor face în această vară. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate plecarea lui Paulo Vinicius, dar brazilianul nu va fi singurul care va părăsi vicecampioana României la finalul actualei stagiuni.

Transferurile pregătite de FCSB pentru sezonul viitor

Deranjat de remiza din meciul cu FC Voluntari, care a scos-o practic pe FCSB din lupta la titlu, Gigi Becali a anunțat că va căuta doi fundași centrali fiind nemulțumit de prestațiile lui Iulian Cristea și Andrei Miron.

ADVERTISEMENT

Doar că managerul general Mihai Stoica a dezvăluit că cei doi nu vor părăsi echipa în această vară, posturile urmând să fie dublate cu jucători care vor reveni după împrumuturi, iar FCSB nu va face transferuri pentru sezonul viitor.

”E devreme, dar nu e devreme, adică avem lotul structurat. Nu prea cred că vor fi achiziţii. Nu consider că avem nevoie, considerăm, de la patron până la mine. Deci termină contractele Vinicius, Keşeru, Burlacu. Da, ei pleacă.

ADVERTISEMENT

Vin Nedelcu şi Haruţ, se reîntorc şi amândoi vor concura cu Cristea şi Miron, care are contract doar până în iarnă. O să vedem dacă îi propunem prelungirea, ştiu că şi el îşi dorea să plece prin străinătate. O să vedem, nu că nu i se propune, nu ştim. Acum nu i se propune”, a declarat oficialul FCSB, pentru Orange Sport.

Alexandru Musi, pariul lui MM Stoica

Mihai Stoica a anunțat și alte reveniri ale unor jucători împrumutați și s-a declarat mulțumit de lotul pe care FCSB îl va avea pentru sezonul următor în care crede că va domina competiția internă indiferent de ce transferuri va face rivala CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Avem patru fundaşi centrali cu Nedelcu şi Haruţ. Haruţ a jucat ultimele meciuri la Botoşani fundaş central, şi la Craiova probabil o să îl vedem fundaş central. O să îl vedem cu Sepsi sau Craiova. Nedelcu şi Haruţ vin absolut ca fundaşi centrali.

Pantea vine şi dublează poziţia de fundaş dreapta şi stânga, poate juca ambele. Eu chiar mi-aş dori ca Pantea să joace, să prindă minute, iar noi pe 25 august să semnăm o nouă calificare în grupele unei competiţii europene.

ADVERTISEMENT

Mai e Simion care se întoarce de la Aris Limassol, ar mai fi Cristi Dumitru, vedem ce facem cu el, e jucătorul nostru. Cam ăştia sunt jucătorii care vin, cred că suntem destul de bine. De la anul sper să se audă mult mai mult de Musi. Meciurile astea au fost considerate prea importante, iar el e prea crud. Cred că poate să joace titular la noi acum”, a încheiat MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 1,72 este cota pentru ”nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT