Sport

FCSB va călători singură cu un charter în cantonamentul de la Belek. Mihai Stoica a explicat motivul acestei decizii

FCSB a ales să închirieze un charter pentru a merge în cantonamentul din Turcia și să nu mai facă deplasarea la comun cu alte echipe din SuperLiga.
05.01.2023 | 23:50
FCSB va calatori singura cu un charter in cantonamentul de la Belek Mihai Stoica a explicat motivul acestei decizii
FCSB a ales să închirieze un charter pentru a merge în cantonamentul din Turcia și să nu mai facă deplasarea la comun cu alte echipe din SuperLiga. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Elevii lui Mihai Pintilii și Leo Strizu se vor pregăti pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când vor reveni în țară pentru reluarea campionatului.

Charter separat pentru plecarea FCSB-ului în cantonament

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunțat că pentru acest cantonament s-a ales deplasarea cu un charter separat, iar motivul ține de faptul că vicecampioana României are un alt program față de celelalte formații din SuperLiga care merg în Turcia.

ADVERTISEMENT

”Noi plecăm doar noi cu un charter separat. Am făcut şi noi în trecut asta (n.r. – la comun). Anul ăsta nu. Nu din alte raţiuni, ci pentru că avem alt program noi, venim şi jucăm direct. Foarte bine că ceilalţi pleacă împreună.

Noi plecăm singuri de data asta. Am luat două meciuri amicale, unul după celălalt, 90 de minute, facem două echipe, una joacă într-o zi, cealaltă în următoarea, la o zi diferenţă”, a declarat Stoica, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” vor pleca, pe 8 ianuarie, în Turcia, unde vor efectua un stagiu de pregătire până pe 20 ianuarie. Vicecampioana României a anunţat că va juca două meciuri amicale, cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) şi cu Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

Radunovic, Tamm și Omrani, învoiți de la reunire

FCSB s-a reunit joi, 5 ianuarie, pentru a efectua vizita medicală înainte de plecarea în cantonament. Fotbaliștii surpriză din lotul lui Mihai Pintilii pentru startul pregătirii au ajuns primii la Institutul Național de Medicină Sportivă. Totodată, trei jucători de bază au lipsit de la vizita medicală.

ADVERTISEMENT

Alexandru Maxim, Luca Ciobanu, Vlad Toma, dar și David Popa, supranumit „Messi de România”, despre care FANATIK a scris un amplu reportaj, au fost primii fotbaliști care s-au făcut văzuți la vizita medicală.

Risto Radunovic, Joonas Tamm și Billel Omrani sunt fotbaliștii care nu au fost prezenți la reunirea ”roș-albaștrilor”. Cei trei jucători sunt învoiți și vor efectua vizita medicală vineri, 6 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Valentin Crețu, Andrea Compagno și Darius Olaru, ultimii doi protagoniștii unei accidentări groaznice în luna decembrie, ale căror consecințe au fost dezvăluite în exclusivitate de FANATIK, au fost printre fotbaliștii care și-au reluat pregătirea pentru noul an. Jucătorii FCSB au efectuat joi după-amiază primul antrenament din 2023 la Baza Sportiva din Berceni.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT
Tags: