Sport

Federația Ungară de Fotbal a reacționat după ce Atilla Fiola a răsturnat masa unei jurnaliste în meciul cu Franța. Video

Federația Maghiară de Fotbal a oferit un punct de vedere oficial după ce jucătorul Atilla Fiola a răsturnat masa unei jurnaliste la golul marcat împotriva Franței
20.06.2021 | 19:56
Federatia Ungara de Fotbal a reactionat dupa ce Atilla Fiola a rasturnat masa unei jurnaliste in meciul cu Franta Video
ADVERTISEMENT

Ungurii au visat la victorie în meciul cu Franța și chiar au fost aproape să o obțină după ce au condus cu 1-0 la pauză pe campioana mondială, iar fanii au creat o atmosferă incredibilă pe arena Ferenc Puskas din Budapesta, după ce au ajuns la al cincilea meci fără înfrângere împotriva „Cocoșului Galic”.

Fundașul de 31 de ani, Atilla Fiola, a fost cel care a reușit să parcheze în prelungirile primei reprize, iar de bucurie a răsturnat lucrurile de pe masa unei jurnaliste care trebuia să anunțe golul pe stadion și pe care a speriat-o.

ADVERTISEMENT

Reacția oficială a Federației Maghiare de Fotbal după incidentul în care a fost implicat Atilla Fiola în meciul cu Franța

Federația Maghiară de Fotbal a luat poziție în urma gestului șocant al jucătorului, care a vrut să se bucure cu fanii și a răsturnat mai multe obiecte aflate pe masă, iar jurnalista Edit Szalay și-a pierdut căștile în busculada creată.

„Când Attila Fiola a sărbătorit golul său de ieri, a speriat-o pe Edit Szalay, care își căuta căștile, esențiale pentru meseria sa. Ea lucrează ca prezentatoare la Campionatul European, pe Puskas Arena”, a fost reacția promptă a oficialilor maghiari.

ADVERTISEMENT

Imaginile au devenit virale pe internet, însă fanii au fost deranjați de modul în care femeia a fost tratată, mai ales că era vizibil că s-a speriat, în timp ce feministele au condamnat gestul inexplicabil al lui Atilla Fiola.

Jucătorul Atilla Fiola i-a cerut oficial scuze jurnalistei Edit Szalay

Atilla Fiola a avut remușcări după gestul de la gol și a ținut să își ceară scuze printr-un mesaj video distribuit pe rețelele sociale de către Federația de Fotbal din Ungaria: „Bună, Edit, scuze că te-am luat prin surprindere, acela a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața noastră și am văzut că după șocul inițial erai bucuroasă pentru golul nostru. Mult succes în continuare la EURO 2020”, a fost mesajul jucătorului.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hungarian Football Federation (@mlsztv)

În momentul în care jucătorii sărbătoreau golul marcat împotriva Franței, Edit se pregătea să anunțe golul la stația de amplificare a stadionului, lucru pe care nu a mai putut să îl facă din cauza acestui incident.

Antoine Griezmann a reușit însă să egaleze în minutul 66 și a tăiat elanul gazdelor, care nu au mai reușit să revină în joc și mai au șanse extrem de mici să se califice din „grupa morții”, una dintre cele mai echilibrate de la acest turneu final.

ADVERTISEMENT

Cum au reacționat fanii pe internet după gestul șocant al fotbalistului maghiar

Fanii s-au amuzat teribil pe internet din pricina acestui moment, care a fost transformat rapid într-o memă, preluată pe toate rețelele sociale: „Ca în World Wrestling Entertainment (WWE) când eliberează tot ce e pe masă”, a scris un fan pe twitter.

„Când e ora 4:50 într-o zi de vineri și e timpul să își strângi lucrurile de pe birou”, s-a amuzat un alt utilizator, în timp ce alții au compătimit-o pe jurnalistă: „Chiar bulversant, a speriat-o foarte tare pe săraca femeie”.

„De parcă i-ar fi spus: Fii atentă, tocmai am înscris!”, a glumit un alt internaut. Alții au fost atât de impresionați încât au dat rapid concluzia: „Video-ul anului”.

ADVERTISEMENT
Tags: