Sport

Festivitate de deschidere impresionantă pentru Euro U21 2023. Spectacol de lumină și culoare pe stadionul Steaua. Foto

Deși de la ora 19:00 s-au disputat primele trei meciuri de la Euro U21 2023, festivitatea de deschidere a turneului final a fost organizată înaintea partidei România - Spania.
21.06.2023 | 22:15
Deși de la ora 19:00 s-au disputat primele trei meciuri de la Euro U21 2023, festivitatea de deschidere a turneului final a fost organizată înaintea partidei România - Spania. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

”Tricolorii mici” dau piept cu puternica reprezentativă iberică în startul competiției care se desfășoară în România și Georgia, însă elevii lui Emil Săndoi sunt dornici să repete performanța bună din urmă cu patru ani.

Euro U21 2023 a avut parte de o festivitate de deschidere la București

Primele întâlniri de la Euro U21 2023 au avut loc de la ora 19:00, însă organizatorii turneului final au decis ca festivitatea oficială de deschidere să se țină pe stadionul Steaua, înainte de meciul României cu Spania.

ADVERTISEMENT

Pe noua arenă din Ghencea s-a pus în scenă un spectacol extraordinar în care în prim-plan s-au aflat steagurile celor 16 formații care participă la turneul final organizat în comun de țara noastră și Georgia.

Spectacolul a început cu un videoclip filmat pe stadionul Steaua și a continuat cu sute de artiști care au creat un adevărat show cu steagurile țărilor participante. De asemenea, s-a folosit un joc de lumini fantastic.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce festivitatea s-a încheiat, echipele și-au făcut apariția pe teren. Imnul României a fost interpretat de Corul Madrigal, iar la pauză sunt așteptați 100 de copii coriști care vor avea un moment vocal.

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua și-au dat în petec

Fanii din Peluza Sud a echipei CSA Steaua au început să înjure Federația Română de Fotbal imediat după intonarea imnului și au afișat un banner pentru echipa iubită, cu mesajul: ”Vrem Steaua în A!”

ADVERTISEMENT

”Burleanu eşti o mizerie”, a fost o altă scandare a fanilor Peluzei Sud Steaua. După ce au terminat de scandat împotriva FRF-ului, suporterii CSA Steaua și-au vărsat furia asupra lui Gigi Becali, pe care l-au înjurat.

Ultrașii de la Peluza Sud Steaua nu se află la primul moment în care ”sabotează” un meci al naționalei, pentru a-și expune vocal din tribune nemulțumirile la adresa FRF-ului și a FCSB-ului, implicit a lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

În timpul meciului dintre România și Grecia, scor 0-1, Octavian Popescu s-a aflat la debutul în echipa mare a ”tricolorilor”, însă primirea puștiului FCSB-ului nu a fost deloc una bună pe stadionul Ghencea.

ADVERTISEMENT