Sport

Florin Marin, negocieri decisive cu oficialii lui Dinamo. Când se poate alătura antrenorul staff-ului condus de Ovidiu Burcă. Exclusiv

Florin Marin este la un pas de revenirea la Dinamo. Ovidiu Burcă a declarat că îl doreşte pe tehnician în staff-ul său, iar FANATIK a aflat că la începutul săptămânii viitoare vor avea loc negocierile.
24.07.2022 | 12:30
Florin Marin negocieri decisive cu oficialii lui Dinamo Cand se poate alatura antrenorul staffului condus de Ovidiu Burca Exclusiv
Florin Marin îşi pregăteşte revenirea pe banca lui Dinamo. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a început treaba la Dinamo. Noul antrenor a anunţat că îl vrea în staff pe Florin Marin, experimentatul tehnician care i-a condus pe “câini” în două rânduri, în 2002 şi 2006.

Florin Marin, negocieri decisive cu oficialii lui Dinamo!

Din informaţiile FANATIK, Florin Marin urmează să aibă negocierile decisive pentru revenirea la Dinamo cu oficialii clubului. Discuţiile dintre cele două părţi sunt programate la începutul săptămânii viitoare.

ADVERTISEMENT

Florin Marin îşi doreşte să revină la club şi a precizat pentru FANATIK că nu vrea să facă alte comentarii până când nu va fi semnat contractul, în condiţiile în care până acum, singurele discuţii le-a avut cu Ovidiu Burcă.

Mişcări importante la Dinamo! Vlad Iacob, preşedinte, Ovidiu Burcă, antrenor

Dinamo a făcut mişcări importante în această săptămână, la nivelul conducerii. Vlad Iacob este noul administrator special al echipei, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar pe banca tehnică a venit Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Obiectivul noii conduceri este revenirea în prima ligă din primul an. Noile schimbări aduc un plus de stabilitate clubului, însă situaţia financiară rămâne una dificilă, în condiţiile în care investitorii se lasă, în continuare, aşteptaţi.

Florin Marin va fi consilier tehnic! A antrenat Dinamo în două rânduri: 2002 şi 2006

Discuţiile nu au avansat pe acest plan şi programul DDB rămâne principala sursă financiară a “câinilor”. Dinamo va încerca să mai bifeze câteva transferuri pentru liga secundă, în condiţiile în care lotul s-a subţiat serios în această vară.

ADVERTISEMENT

Florin Marin ar urma să vină pe postul de consilier tehnic, antrenorul având o experienţă vastă la nivelul primei ligi. A început antrenoratul în 1992 la Farul Constanţa şi în următorii 25 de ani a condus mai multe echipe, printre care: Rapid, Dinamo, Poli Timişoara sau Ceahlăul Piatra Neamţ.

Ovidiu Burcă şi Florin Marin au mai colaborat la începutul carierei de jucător a lui Burcă, la Craiova, în 2001-2002, şi la Dinamo, în 2002-2003. Cei doi au colaborat şi în 2015, la Oţelul Galaţi, cu Florin Marin antrenor şi Ovidiu Burcă, director sportiv.

ADVERTISEMENT

“Obiectivul la Dinamo este să câştigi. Este în ADN-ul clubului, să câştigi fiecare meci, să câştigi trofee. Cu promovări, Dinamo este puţin obişnuită pentru că nu a mai fost acolo, să se bată la promovare. Dar, la Dinamo asta ar trebui să fie mentalitatea. Să câştige meci de meci. Cine vine să spună altceva, ori nu cunoaşte istoria, ori nu cunoaşte clubul. Indiferent de moment, mi-e greu să cred că suporterii dinamovişti acceptă să vadă echipa luptându-se prin Liga 2”, Ovidiu Burcă, într-un interviu FANATIK

  • 69 de ani are Florin Marin
  • 1992 este anul în care Marin şi-a început cariera de antrenor