Sport

Florin Prunea, despre acordul cu FCU Craiova anunțat de Fanatik: „Am vorbit cu domnii Mititelu, lucrurile sunt clare!”

Florin Prunea a confirmat că s-a înțeles cu Adrian Mititelu și va fi noul președinte al lui FC U Craiova, informație care v-a fost oferită în exclusivitae de FANATIK.
26.08.2023 | 21:49
Florin Prunea despre acordul cu FCU Craiova anuntat de Fanatik Am vorbit cu domnii Mititelu lucrurile sunt clare
Florin Prunea va fi noul președinte al FC U Craiova. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înfrângerea cu 3-5 suferită de FC U Craiova pe teren propriu cu Rapid i-a produs mare supărare patronului Adrian Mititelu, care a anunțat vineri noaptea, la puține momente după terminarea meciului, că a luat decizia să se retragă din fotbal. El a precizat că va numi la cârma clubului un nou președinte, căruia îi va acorda libertate totală în luarea deciziilor.

Florin Prunea confirmă exclusivitatea FANATIK: „Am vorbit cu domnii Adrian și Adiță Mititelu, lucrurile sunt foarte clare”

Iar bomba a explodat sâmbătă la prânz, la mai puțin de 24 de ore de la anunțul patronului oltean. FANATIK v-a informat în exclusivitate că alesul pentru funcția de președinte al FC U Craiova este Florin Prunea, cel care a rezolvat „mutarea de cinci stele” fiind Adiță, fiul lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

În plus, tot din FANATIK ați aflat la scurt timp și numele viitorului antrenor al lui FC U Craiova: Marius Șumudică! El va semna un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul. Ambele exclusivități au fost confirmate pe seară chiar de noul președinte Florin Prunea.

„Da… Să vedem și actele semnate și după aceea putem vorbi. Dar sigur nu cred că vor fi probleme. În mare, am avut o discuție astăzi cu domnii Mititelu, cu amândoi, și cu Adi și cu Adiță… Lucrurile sunt destul de clare. Îl aștept pe domnul Șumudică.

ADVERTISEMENT

Nu am emoții, sunt clauze normale pe care le-a cerut, nu e nimic special. Am văzut ce s-a scris… Oricum trebuie să-i plătești salariile dacă-l dai afară, pentru că ăsta e Regulamentul. Dacă îți demiți antrenorul în timpul sezonului competițional, trebuie să-l plătești până își găsește echipă.

Lucrurile sunt instabile acolo dintr-un punct de vedere, dar condițiile care sunt la Craiova nu le găsești la patru-cinci echipe din țară. Și credeți-mă că știu despre ce vorbesc. Sigur că lotul este unul bun, și am spus-o tot timpul, nu doar acum că voi fi președinte. Este unul foarte bun. Sigur că dorim să îmbunătățim pe anumite poziții.

ADVERTISEMENT

Am vorbit toată ziua astăzi și cu cei doi finanțatori, și cu Șumi… E mult de muncă, sigur. E meciul cu Farul de săptămâna viitoare, unul extrem de important, după aceea urmează pauza de două săptămâni care trebuie fructificată la maxim…

Dar, repet, mai multe amănunte voi da după ce va deveni oficial. Eu nu depind de Marius Șumudică. M-am înțeles în mare parte, actele sunt clare. L-am dorit foarte mult, am insistat pentru Șumi, pentru că-l cunosc și pentru că știu ce poate. Știu că este serios în primul rând și nu e antrenorul care vine în orice condiții.

ADVERTISEMENT

Își impune condițiile, foarte bine că își negociază contractul, pentru că nu trebuie să fie probleme, să ne certăm… De ce să ne certăm, ca să fim nevoiți să ne împăcăm după aia? Așa, clauzele sunt clare, drepturi și obligații, pentru că asta este viața, și să dăm drumul la treabă cât mai repede. Acesta este lucrul cel mai important, să dăm drumul la muncă.

Nu vor fi probleme cu mine. Vom da drumul la treabă foarte repede. Îl aștept pe Șumi să rezolve. Sunt cu ochii pe telefon”, a spus Florin Prunea la Digisport despre numirea sa în funcția de președinte al FC U Craiova.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici...
Rusia, după victoria tricolorilor cu Ucraina: România nu a fost niciodată considerată nici măcar o echipă puternică
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La...
Tinerii care au învins primari aflaţi în funcţie de zeci de ani. La 26 de ani, Andrei Obreja a studiat în Anglia şi va conduce o comună din Timiş
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase...
Românul ăsta mare şi prost Ce a putut spune acum despre Ilie Năstase multimilionarul celebru care l-a jignit incalificabil!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel...
E OBLIGATORIU pentru TOȚI românii de la 1 IANUARIE 2025. ANUNȚUL ministrului Marcel Boloș
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10...
S-a dat ALERTA! Cântăreț român, în stare CRITICĂ! A căzut de la 10 metri înălțime
Mulți șoferi nu știu și riscă. În cât timp iese alcoolul din organism
Mulți șoferi nu știu și riscă. În cât timp iese alcoolul din organism
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în...
Imagini INCENDIARE! Laura Cosoi și Jorge, surprinși în timp ce se sărutau în fața tuturor - FOTO
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în...
Surpriză de proporții pentru Irinel Columbeanu! A venit Ramona de la Dubai în locul lui Moni! Cum au reacționat Iri și Irinuca? FOTO