Sport

Florin Tănase, gol împotriva echipei lui Cosmin Olăroiu. Al Sharjah a eliminat Al Jazira din Cupa Președintelui în Emiratele Arabe. Video

Florin Tănase a marcat în Cupa Președintelui într-un meci împotriva formației lui Cosmin Olăroiu, dar echipa sa a fost eliminată.
07.03.2023 | 22:47
Florin Tanase gol impotriva echipei lui Cosmin Olaroiu Al Sharjah a eliminat Al Jazira din Cupa Presedintelui in Emiratele Arabe Video
Florin Tănase a marcat în Cupa Președintelui într-un meci împotriva formației lui Cosmin Olăroiu, dar echipa sa a fost eliminată. Sursă foto: Twitter @aljazirafc
ADVERTISEMENT

Revenit la mijlocul lunii ianuarie după o accidentare, fostul căpitan de la FCSB este la al treilea gol marcat pentru Al Jazira în acest an, însă nu a fost de ajuns pentru calificare, deoarece Al Sharjah a fost cea care a mers mai departe.

Florin Tănase, gol cu capul împotriva lui Cosmin Olăroiu

Sferturile de finală ale Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite a programat partida Al Sharjah – Al Jazira, un duel în care s-au confruntat doi români: antrenorul Cosmin Olăroiu și atacantul Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Prima repriză a fost una echilibrată și se părea că cele două echipe vor încheia fără gol marcat, însă trupa lui Olăroiu a deschis scorul în minutul 45+4 prin brazilianul Luanzinho după o fază colectivă de atac și o poziționare greșită a defensivei adverse.

Al Jazira a ieșit mult mai montată de la vestiare și Florin Tănase a restabilit egalitatea în minutul 59. Ali Mabkhout a primit o minge în partea dreaptă, a centrat în careu și internaționalul român a înscris cu o lovitură de cap din 7 metri.

ADVERTISEMENT

La doar 12 minute după ce a marcat golul egalizator, Tănase a fost înlocuit de antrenorul olandez Marcel Kaizer cu ivorianul Mamadou Coulibaly. Întâlnirea se îndrepta spre prelungiri, dar visătoarea apărare a celor de la Al Jazira a comis-o din nou.

Era minutul 90+2 când fundașul dreapta al gazdelor a dat să scape de minge, dar spaniolul Paco Alcacer a urmărit excelent faza, i-a luat fața unui adversar și a centrat în careu. Un fundaș de la Al Jazira sare neașteptat peste minge în loc să o respingă și brazilianul Caio, venit din spate, în execută pe portarul Ali Khaseif.

ADVERTISEMENT

Daniel Isăilă, eliminat din Cupa Președintelui

Într-un alt meci din sferturile de finală ale Cupei Președintelui din Emiratele Arabe Unite, echipa Bani Yas, antrenată de Daniel Isăilă, a fost învinsă, pe teren propriu, scor 0-2, de formația Al Wasl.

Golurile învingătorilor au fost marcate de argentinianul Tomas Chancalay (35) și chilianul Felipe Gutierrez (49). Trupa tehnicianului român a avut o prestație modestă și a fost surclasată de o echipă cu mult mai multă experiență.

ADVERTISEMENT

În semifinalele competiției s-au mai calificat Al Ain, care a învins cu 2-0, în deplasare, pe Shabab Al Ahli, și Ajman, care a trecut, pe teren propriu, scor 2-1, de Al Bataeh. Partidele din penultimul act vor avea loc în luna aprilie.

ADVERTISEMENT