Fotbal international

Fraza despre Răzvan Burleanu a comentatorului TVR după Brazilia – Elveția 1-0 este deja virală. Ce a spus despre Brazilia și România!

Meciul Brazilia - Elveția 1-0 a fost marcat de o frază a comentatorului TVR în momentul în care pe ecran a apărut o imagine cu Răzvan Burleanu, încadrat de Cafu și Roberto Carlos.
28.11.2022 | 21:45
Fraza despre Razvan Burleanu a comentatorului TVR dupa Brazilia  Elvetia 10 este deja virala Ce a spus despre Brazilia si Romania
Meciul Brazilia - Elveția 1-0 a fost marcat de o frază a comentatorului TVR în momentul în care pe ecran a apărut o imagine cu Răzvan Burleanu, încadrat de Cafu și Roberto Carlos. Sursă foto: captură TV
ADVERTISEMENT

Selecționata ”carioca” s-a impus greu în fața viitoarei adversare a României din preliminariile pentru Euro 2024 și și-a asigurat calificarea în optimi.

Comentatorul TVR, afirmație uluitoare despre Răzvan Burleanu la Brazilia – Elveția 1-0

În absența superstarului Neymar, trupa lui Tite s-a chinuit în partida Brazilia – Elveția 1-0, din etapa a 2-a a Grupei G de la Cupa Mondială, însă un detaliu care a surprins telespectatorii a fost o afirmație făcută de comentatorul TVR când pe micile ecrane a apărut președintele FRF, Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

Șeful de la Casa Fotbalului a fost prezent pe Stadium 974 din Doha și a văzut întâlnirea alături de fostele mari glorii ale fotbalului brazilian Cafu și Roberto Carlos, fiind doar cu un rând mai jos decât aceștia.

În momentul în care pe ecran a apărut Burleanu, încadrat de cei doi campioni mondiali, comentatorul Dragoș Bocanaciu a scos una dintre cele mai mari ”perle” din istoria televiziunii în ceea ce privește transmisiunile sportive.

ADVERTISEMENT

”Președintele Burleanu încearcă să afle cum Brazilia se califică de un pic de mai multe ori decât România la Mondiale”, a spus Bocanaciu. Pe lângă momentul total nefast de a compara cele două formații, trebuie remarcat faptul că sud-americanii sunt singura echipă care a participa la toate cele 22 de turnee finale din istorie, în timp ce ”tricolorii” au doar 7 prezențe.

Bocanaciu l-a înlocuit pe Olaianos în echipa pentru Qatar

Pe lângă Cafu și Roberto Carlos, Răzvan Burleanu a avut onoarea să aibă în preajmă la meciul Brazilia – Elveția 1-0 și alte nume mari ale fotbalului mondial precum Arsene Wenger, Diego Simeone, Kaka, Ronaldo Nazario sau George Weah.

ADVERTISEMENT

Camerele de filmat l-au surprins pe președintele FRF când a scos telefonul mobil și a imortalizat bucuria brazilienilor imediat după ce mijlocașul lui Manchester United, Casemiro, a înscris unicul gol al partidei.

Răzvan Burleanu comentator TVR Brazilia - Elveția

Dragoș Bocanaciu a ajuns în echipa de comentatori ai TVR pentru Cupa Mondială, după excluderea lui Marian Olaianos, ca urmare a unui scandal de agresiune și hărțuire sexuală ieșit la iveală cu doar câteva zile înainte de plecarea în Qatar.

ADVERTISEMENT

Olaianos riscă să fie dat afară de la postul național de televiziune după ce ar fi agresat o colegă de serviciu. Pe lângă Bocanaciu, meciurile de la Cupa Mondială mai sunt comentate de Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru și Narcis Șelaru.

ADVERTISEMENT