Sport

Împăcare în galeria lui Dinamo după ce au stat divizați în 4 facțiuni la derby-ul cu FC U Craiova? Ce au scandat ultrașii

Galeria lui Dinamo a fost divizată în 4 facțiuni la partida cu FC U Craiova, dar jurnalistul Daniel Șendre consideră că suporterii nu-și vor abandona niciodată clubul.
03.02.2024 | 13:05
Impacare in galeria lui Dinamo dupa ce au stat divizati in 4 factiuni la derbyul cu FC U Craiova Ce au scandat ultrasii
Dinamo a fost susținută de aproximativ 200 de suporteri la întâlnirea cu FC U Craiova, dar galeria a fost divizată în 4 facțiuni
ADVERTISEMENT
03-02-2024
11:11

Șendre, mesaj după divizarea ultrașilor

Cunoscut ca un fan al lui Dinamo, Daniel Șendre a luat atitudine după ce galeria ”câinilor” s-a divizat în 4 facțiuni la întâlnirea cu FC U Craiova.

”’4 GALERII, 4 GALERII, UN SINGUR DINAMO SUNTEM ORICE AR FI’. Asta au scandat ultrașii lui Dinamo în drumul spre casă după deplasarea de la Craiova. Asta trebuie să știe și presa, și rivalii, și Red and White, asta trebuie să știe toată lumea! DINAMO SUNT SUPORTERII LUI.

Și suporterii nu își vor abandona niciodată clubul, mai ales că suporterii sunt tot ce a mai rămas din el. Trebuie doar să revenim împreună și să găsim calea, pentru că asta pe care se târăște Dinamo acum duce în cel mai groaznic întuneric. Capul sus toată lumea!”, a scris Șendre, pe contul de Facebook.

 

”Câinii” au pierdut la limită întâlnirea din Bănie, scor 1-2, deși încă o dată nu au jucat rău și au fost aproape de a obține un punct. În urma acestui eșec, coroborat cu victoria lui FC Botoșani, ”roș-albii” au ajuns pe ultimul loc al clasamentului.

Momente ireale cu galeria lui Dinamo la partida cu FC U Craiova

Așa cum în teren lucrurile nu stau deloc bine pentru Dinamo, același lucru se poate spune că se întâmplă și în tribune. Și asta deoarece galeria venită la jocul cu FC U Craiova să susțină echipa lui Zeljko Kopic a fost împărțită în 4 facțiuni.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă s-a vorbit de tot mai multe probleme între fanii dinamoviști, iar anumite grupări au ales să plece din Peluza Cătălin Hîldan și să încurajeze formația din alte sectoare ale stadioanelor.

Așa s-a întâmplat și pe ”Ion Oblemenco” din Craiova, acolo unde suporterii ”câinilor” au primit câteva sectoare din peluză. Doar că au ales să nu intre împreună și să nu stea cu toții laolaltă, ci s-au divizat în 4 facțiuni.

ADVERTISEMENT

Pe lângă PCH și Sud, în Bănie au mai fost prezente două grupuri de suporteri care la meciurile de pe teren propriu stau la Tribuna 2. Pe lângă imaginea tristă, ceea ce a părut cu adevărat ireal a fost că cele 4 facțiuni au cântat separat și mai mult s-au încurcat.

În ciuda acestor probleme, una dintre aceste grupări nu a ratat momentul de a-i ironiza pe fanii olteni cu un banner afișat în peluză: ”Chiar dacă ștafeta a fost predată, conștiința e în continuare pătată”.

ADVERTISEMENT

Galerie Dinamo FC U Craiova

Mititelu, apariție spectaculoasă la meciul cu Dinamo

FC U Craiova a deschis scorul în prima repriză după o execuție extraordinară a lui Yassine Bahassa, dar Dinamo a replicat imediat prin Goncalo Gregorio. Doar că golul a fost anulat după verificare VAR, iar decizia l-a făcut pe Adrian Mititelu să se bucure nespus.

În minutul 52 al partidei din Bănie, Juan Bauza a interceptat o minge la 40 de metri de poarta lui Dinamo și a trecut în slalom de mai mulți jucători adverși. Argentinianul a pătruns în careu și a înscris fabulos din 6 metri, cu călcâiul.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a surprins înaintea meciului FC U Craiova – Dinamo, cu o apariție mai mult decât spectaculoasă. El a venit într-un Mercedes-Maybach S 680, bolid care costă peste 230.000 de dolari.

La întâlnirea de la Craiova au fost prezenți și doi oameni importanți din conducerea lui Dinamo. Este vorba de președintele Andrei Nicolescu și de Cătălin Mișu, unul dintre sponsorii importanți, care a venit la joc tot într-un automobil marca Maybach.

ADVERTISEMENT
Tags: