Fotbal intern

Ghinion pentru Dinamo în ziua meciului cu FCSB! Ce probleme au avut “câinii”. Exclusiv

Ghinion pentru Dinamo in ziua meciului cu FCSB Ce probleme au avut cainii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost lovită de ghinion înaintea meciului cu FCSB. Fix în ziua derby-ului, conducerea clubului s-a lovit de o problemă…auto. FANATIK a aflat motivul pentru care “câinii” au venit cu autocarul echipei a doua.

Suporterii lui Dinamo i-au aşteptat pe favoriţi în jurul stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare şi au sperat că vor putea să-i motiveze pe jucătorii lui Jerry Gane. Cu toate acestea, jandarmii le-au dejucat planul şi nu i-au lăsat pe fani să staţioneze în jurul arenei.

ADVERTISEMENT

Autocarul lui Dinamo s-a defectat în ziua meciului cu FCSB

FANATIK a aflat că autocarul lui Dinamo s-a defectat în ziua derby-ului cu FCSB, iar oficialii clubului au sperat că problemele se vor remedia în timp util, înainte ca echipa să plece spre stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Defecţiunea nu a putut să fie reparată, iar jucătorii lui Dinamo au fost obligaţi să vină la stadion cu autocarul echipei a doua, care joacă în Liga 3.

ADVERTISEMENT

De când pandemia de coronavirus a blocat accesul spectatorilor pe stadioane, fanii lui Dinamo au aşteptat autocarul echipei înaintea fiecărei partide. Devenită o tradiţie, ultraşii i-au impresionat pe jucătorii spanioli, aduşi în toamnă, cu un show pirotehnic înaintea meciului cu FC Botoşani din turul campionatului.

Dezamăgire în rândul “câinilor” înainte de derby-ul cu FCSB

Veniţi să-i întâmpine pe jucătorii lui Jerry Gane, fanii lui Dinamo au fost rapid dispersaţi de jandarmi, care nu i-au lăsat să formeze grupuri mai mari de şase persoane. După o serie de înjurături cu forţele de ordine, ultraşii au plecat spre case.

ADVERTISEMENT

“Eu nu mai vin data viitoare. Să mor eu ce bătaie de joc”, a fost replica unui fan al lui Dinamo, vizibil dezamăgit de faptul că nu a putut să-i vadă pe jucătorii lui Jerry Gane.

Fanii lui Dinamo, nemulţumiţi de primul “11” al lui Jerry Gane

Imediat după apariţia echipelor de start pentru meciul Dinamo – FCSB, fanii “câinilor” l-au criticat pe Jerry Gane. Aceştia au fost nemulţumiţi de faptul că antrenorul nu a decis să folosească aceeaşi echipă ca în victoria de la Arad cu UTA.

ADVERTISEMENT

“Sper că e glumă cu Creţu”, “A improvizat fix axum”, “Gane e un prost! De ce nu a jucat cu aceeaşi echipă ca la Arad”, “Ne dă 5 FCSB cu echipa asta”, “Slab antrenor”, “Din păcate, cu echipa asta e 2 solist”, “Cel mai prost atac”, “Bejan? Acolo trebuia să fie Ehmann” sau “Ne-a semnat sentinţa”, au fost câteva dintre comentariile fanilor lui Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica: 1,75 este cota pentru „ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT