News

Kevin Luckassen, prezentat la Kayserispor! Transferul a fost anunţat de Gică Popescu în Fanatik. Update exclusiv

31.01.2021 | 20:29
Kevin Luckassen prezentat la Kayserispor Transferul a fost anuntat de Gica Popescu in Fanatik Update exclusiv
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a declarat pentru FANATIK că Luckassen se află în Turcia pentru a efectua vizita medicală și să semneze contractul cu echipa lui Dan Petrescu. Kevin Luckassen este astfel prima lovitură dată de „Bursuc” în Turcia la Kayserispor.

Kevin Luckassen, prezentat la Kayserispor

UPDATE, 31 ianuarie, ora 20:31 / Kevin Luckassen a semnat cu Kayserispor, aşa cum FANATIK a anunţat pe 29 ianuarie. Atacantul de 27 de ani devine primul fotbalist adus de Dan Petrescu din Liga 1, după ce l-a dorit şi pe Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

ŞTIRE INIŢIALĂ – 29 ianuarie

Luckassen devine primul jucător din Liga 1 transferat de Dan Petrescu în Turcia, după ce Damjan Djokovic a ajuns la echipa lui Șumudică, Rizespor. Și Djokovic era dorit și de „Bursuc”, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Kevin Luckassen este unul dintre cei mai în formă atacanți din Casa Pariurilor Liga 1, iar Sergiu Buș îl recomanda drept o soluție excelentă pentru FCSB.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu confirmă pentru FANATIK transferul lui Luckassen la Kayserispor

Gică Popescu a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru că noua senzație a Viitorului este aproape de a semna cu echipa lui Dan Petrescu, Kayserispor: Sper să-l ajute pe Dan Petrescu să facă rezultate bune”, a fost prima reacție a președintelui Viitorului.

Kevin Luckassen a marcat nu mai puțin de nouă goluri în 18 partide în acest sezon la Viitorul Constanța, iar olandezul de origine ganeză se află deja în Turcia, unde a efectuat vizita medicală și va semna în această seară cu Kayserispor: „A plecat! Încă nu a semnat. Trebuia să facă vizita medicală și probabil dacă totul e ok, în seara asta va semna”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Președintele Viitorului Constanța a declarat că nu poate da detalii legate de transfer, aceasta fiind o cerință expresă a celor de la Kayserispor. Fostul mare jucător este însă în continuare precaut până se vor semna toate actele: „Nu pot da detalii despre transfer. Cei de la Kayserispor au cerut asta. E făcut în momentul în care semnează ambele cluburi și jucătorul. Deocamdată nu sunt toate cele trei semnături”.

Gică Popescu: „Cred că va trece vizita medicală și va semna”

Gică Popescu e destul de sigur că transferul se va realiza, singurul obstacol rămas pentru jucător fiind vizita medicală și semnarea contractului, deja agreat de cele două cluburi: „Trebuie să treacă vizita medicală. Dacă va trece vizita medicală și cred eu că va trece, atunci vom semna”, a declarat fostul internațional.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Kevin Luckassen , anuntat zilele trecute de Prosport, este a doua lovitură pentru Gică Hagi în această iarnă, după ce Gabi Iancu a plecat în Rusia la Ahmat Groznîi pentru 500.000 de euro, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Gabi Iancu este una dintre primii fotbaliști vedetă lansați de Gheorghe Hagi și este o afacere de succes, după ce doar pe fostul atacant al lui FCSB a obținut nu mai puțin de 1.000.000 de euro, în urma a două transferuri.

  • 500.000 de euro este cota lui Kevin Luckassen conform transfermarkt.com
  • 9 goluri a marcat atacantul olandez pentru Viitorul, și încă 5 pentru Poli Iași
  • 500.000 de euro a primit Viitorul pentru transferul lui Gabi Iancu
ADVERTISEMENT