Sport

Gigi Becali a plecat din București în ziua derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Peste 5.000 de oameni i-au fost alături. Exclusiv

FANATIK a aflat că Gigi Becali, recunoscut ca un om religios, a ales să meargă și să-și petreacă ziua în care se joacă derby-ul Universitatea Craiova - FCSB la o biserică ctitorită chiar de el.
08.05.2022 | 15:00
Gigi Becali a plecat din Bucuresti in ziua derbyului Universitatea Craiova  FCSB Peste 5000 de oameni iau fost alaturi Exclusiv
Recunoscut ca un om credincios, FANATIK a aflat că Gigi Becali a ales să meargă și să-și petreacă ziua în care se joacă derby-ul Universitatea Craiova - FCSB la o biserică ctitorită chiar de el. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

În zilele trecute, finanțatorul ”roș-albaștrilor” a spus că are mici emoții în privința acestui meci, însă consideră că formația sa este mult mai valoroasă decât trupa din Bănie.

Unde își petrece Gigi Becali ziua în care se joacă Universitatea Craiova – FCSB

Este de notorietate faptul că Gigi Becali a renunțat de mult să mai meargă pe stadion la meciuri și așa se întâmplă și cu derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, unul extrem de important pentru echipa sa în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Și pentru că este duminică, zi de rugăciuni, FANATIK a aflat că omul de afaceri a ales să meargă în Drăgășani-Vlasca, la biserica pe care a ctitorit-o în toamna anului trecut împreună cu sora sa, Domnica Geambazi, și cu fostul primar al Capitalei, Adriean Videanu.

Becali a plecat din București la primele ore ale dimineții și și-a petrecut ziua în rugăciune la biserica din județul Teleorman alături de peste 5.000 de oameni. De remarcat este faptul că pe pereţii lăcaşului de sfânt se află o pictură de mari dimensiuni cu el, soția, mama și cele trei fete ale sale.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că se află foarte aproape de Craiova, locul unde se joacă marele meci al etapa a 8-a a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1, FANATIK a aflat că Gigi Becali se va întoarce la București și va urmări derby-ul la televizor.

Cu cât se vând biletele la bișnițari

Duelul dintre Universitatea Craiova și FCSB a stârnit un interes uriaș, astfel că toate biletele s-au vândut încă de acum trei zile, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Va fi pentru prima dată de la startul pandemiei când va fi sold out în Bănie.

ADVERTISEMENT

Reporterii FANATIK au testat ”piața neagră” cu câteva ore înainte de începerea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB și au descoperit că cei care vor să achiziționeze un bilet pe ultima sută de metri o pot face de la bișnițari.

În jurul stadionului Ion Oblemenco sunt câteva persoane care vând bilete la suprapreț pentru cei care s-au trezit în ultima clipă că vor să vadă întâlnirea. Astfel, un tichet la peluză se vinde cu 60 de lei, față de 20 de lei cât a costat la case, iar unul la Tribuna 2 se dă cu 100 de lei, față de 40 de lei.

ADVERTISEMENT

Alții au evitat să meargă la arena din Bănie pentru a vinde bilete și o fac pe site-urile cu anunțuri. Un bilet la Tribuna 2 se dă cu 200 de lei, iar altul a pus un anunț cu 6 tichete de vânzare la Peluza Sud, la prețul de 50 de lei fiecare. Un alt anunț sună ”vând un bilet la 150 de lei sau trei la prețul de 400 de lei”, fără să anunțe însă în ce zonă a arenei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „ambele marchează și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT