Sport

S-au vândut și duminică bilete la marele derby Universitatea Craiova – FCSB. Care au fost prețurile la bișnițari. Exclusiv

Toate biletele pentru marele derby Universitatea Craiova - FCSB s-au epuizat de acum câteva zile, însă doritorii mai pot apela la ”piața neagră” pentru a vedea meciul de pe stadion.
08.05.2022 | 14:21
Sau vandut si duminica bilete la marele derby Universitatea Craiova  FCSB Care au fost preturile la bisnitari Exclusiv
Toate biletele pentru marele derby Universitatea Craiova - FCSB s-au epuizat de acum câteva zile, însă doritorii mai pot apela la ”piața neagră” pentru a vedea meciul de pe stadion. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu trei zile, FANATIK a anunțat în exclusivitate că ultimele 600 de tichete au fost vândute și va fi pentru prima dată de la startul pandemiei când va fi sold out în Bănie.

Se mai găsesc bilete la Universitatea Craiova – FCSB doar la ”negru”

Reporterii FANATIK au testat ”piața neagră” cu câteva ore înainte de începerea derby-ului Universitatea Craiova – FCSB și au descoperit că cei care vor să achiziționeze un bilet pe ultima sută de metri o pot face de la bișnițari.

ADVERTISEMENT

În jurul stadionului Ion Oblemenco sunt câteva persoane care vând bilete la suprapreț pentru cei care s-au trezit în ultima clipă că vor să vadă întâlnirea. Astfel, un tichet la peluză se vinde cu 60 de lei, față de 20 de lei cât a costat la case, iar unul la Tribuna 2 se dă cu 100 de lei, față de 40 de lei.

bilete Universitatea Craiova - FCSB

Alții au evitat să meargă la arena din Bănie pentru a vinde bilete și o fac pe site-urile cu anunțuri. Un bilet la Tribuna 2 se dă cu 200 de lei, iar altul a pus un anunț cu 6 tichete de vânzare la Peluza Sud, la prețul de 50 de lei fiecare. Un alt anunț sună ”vând un bilet la 150 de lei sau trei la prețul de 400 de lei”, fără să anunțe însă în ce zonă a arenei.

ADVERTISEMENT

bilete Universitatea Craiova - FCSB

Un speculant vinde online 4 bilete la Tribuna 1 cu 120 de lei bucata, în timp ce altul mai ingenios și-a pus la titlul mesajului că donează tichete, dar de fapt le vinde la 50 de le fiecare în Peluza Sud. Este adevărat că sunt și oameni de bine. Unul dintre ei, care nu mai poate ajunge la meci, își vinde tichetul de la Tribuna 1 cu 50 de lei, sub prețul de achiziționare.

bilete Universitatea Craiova - FCSB

Fanii olteni nu și-a făcut încă apariția în oraș

Cu șase ore înainte de începerea marelui derby, reporterii FANATIK prezenți la fața locului au observat că interesul fanilor olteni pentru acest joc este în scădere, după ce liderul CFR Cluj a învins la Pitești, și practic trupa lui Laurențiu Reghecampf a ieșit din lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

În centrul orașului era liniște la magazinul de desfacere al clubului Universitatea. Același lucru și în jurul stadionului, acolo unde casele de bilete erau închise și doar cei câțiva bișnițari își așteptau mușterii.

Universitatea Craiova nu a pierdut niciun meci pe teren propriu de la reluarea campionatului. În 2022, trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf a obținut opt victorii pe stadionul „Ion Oblemenco” și a înregistrat un singur rezultat de egalitate, cu CFR Cluj, scor 1-1, în sezonul regulat.

ADVERTISEMENT

Este un derby de tradiţie în Casa Pariurilor Liga 1, dar şi un duel între jucătorii de pe urma cărora cele două cluburi pot câştiga zeci de milioane de euro. Ambele formații au fotbaliști tineri și de mare perspectivă care pot fi vânduți pe sume importante în străinătate.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: