Sport

Gigi Becali a vorbit despre sosirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB: „Vreau să stea pe bancă la meciul cu West Ham!”

Gigi Becali, patronul FCSB, speră ca Liviu Ciobotariu să fie pe bancă la meciul cu West Ham United din grupele UEFA Conference League.
02.11.2022 | 11:03
Gigi Becali a vorbit despre sosirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB Vreau sa stea pe banca la meciul cu West Ham
Liviu Ciobotariu mai are contract cu FC Voluntari până la finalul sezonului. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat că Liviu Ciobotariu va fi noul antrenor al FCSB și își negociază în aceste momente plecarea de la FC Voluntari.

Gigi Becali a recunoscut că Liviu Ciobotariu e aproape de FCSB: „Azi, cel târziu mâine, rezolv”

Patronul FCSB a fost contactat de gsp.ro și a confirmat negocierile cu antrenorul aflat deocamdată sub contract cu FC Voluntari: „Ciobotariu e și el pe listă, depinde foarte mult și de cei de la Voluntari”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că marea finală pentru postul de antrenor al FCSB se „joacă” între Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe, care tocmai l-a demis pe Nicolae Dică. Gigi Becali a declarat că mai are încă un nume pe listă: „Avem 3 variante, între care și Ciobotariu. Nu pot să spun mai multe, nu vreau să supăr oamenii, să creadă că sunt variante și să se simtă prost”.

Cel mai probabil, al treilea candidat este Andrei Prepeliță, fostul antrenor al lui FC Argeș și jucător la FCSB.

ADVERTISEMENT

Ce e sigur e că Becali nu se gândește să aducă un antrenor străin, iar noul tehnician al FCSB va debuta în ultima partidă din grupele Conference League: „Cert e că 100% va fi român. Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

FC Voluntari, prima reacție despre plecarea lui Liviu Ciobotariu

Bogdan Bălănescu, președintele lui FC Voluntari, a vorbit despre plecarea antrenorului la FCSB: „Domnul Liviu Ciobotariu acum se urcă în autocar și pleacă la antrenament. Există și a existat interes din partea unor cluburi pentru anumiți jucători și pentru antrenor.

ADVERTISEMENT

Toți au ales să rămână aici. Dacă un antrenor sau un jucător își dorește să plece, nu îl poți ține cu forța”, a declarat oficialul pentru ProArena.

Informația că Liviu Ciobotariu ar putea fi noul antrenor al FCSB a fost dezvăluită la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ilfovenii se află pe locul 12 în SuperLiga, iar Ilie Poenaru ar putea fi noul antrenor al echipei, dacă Liviu Ciobotariu va fi lăsat să plece la FCSB.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,80 este cota pentru „Ambele echipe înscriu” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT