Sport

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Cristi Ganea: câți bani i-a dat ca să plece de la FCSB

Gigi Becali a făcut o dezvăluire incredibilă despre Cristi Ganea. Patronul FCSB a recunoscut în direct suma pe care i-a dat-o fotbalistului pentru a pleca.
19.01.2024 | 09:55
Gigi Becali dezvaluire incredibila despre Cristi Ganea cati bani ia dat ca sa plece de la FCSB
Gigi Becali a dezvăluit suma pe care i-a dat-o lui Cristi Ganea să plece de la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a fost impresionat de evoluțiile lui Cristi Ganea la FCSB. Astfel, fundașul de bandă a intrat rapid pe „lista neagră” a patronului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul de 31 de ani a avut ofertă din Grecia, însă Becali nu a acceptat. Astfel, Cristi Ganea a revenit sub comanda lui Gică Hagi la Farul.

Gigi Becali, dezvăluire incredibilă despre Cristi Ganea: câți bani i-a dat ca să plece de la FCSB

Pentru a scăpa de Cristi Ganea, Gigi Becali a procedat la fel ca în cazul lui Damjan Djokovic. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că mijlocașul croat a cerut 100.000 de euro pentru a pleca de la FCSB, deoarece mai avea contract până la finalul sezonului. În cele din urmă, Djokovic a primit de la Gigi Becali și a plecat de la FCSB pentru 70.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că i-a dat bani și lui Cristi Ganea pentru a pleca din lot. Fostul jucător al lui Panathinaikos mai avea contract cu FCSB până în 2025. Totuși, strategia patronului nu funcționează și în cazul lui Dorin Rotariu. Jucătorul care evoluează în extrema dreaptă vrea să rămână la FCSB pentru a-și duce contractul la bun sfârșit.

“I-am dat lui Ganea 80.000 de euro să plece, lui Djokovic 70.000. La oricine e posibil să se întâmple asta, dacă nu funcționează. Dar Rotariu nu vrea să plece nicidecum”, a declarat Gigi Becali, la OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, nemulțumit de situația lui Dorin Rotariu la FCSB: „Stă să ia banii”

Dorin Rotariu este un alt fotbalist transferat de FCSB anul trecut și care nu mai face parte din planurile pentru restul sezonului. Patronul liderului din SuperLiga a declarat cu subiect și predicat că vrea să-l dea afară pe fostul fotbalist al lui Dinamo încă din această iarnă.

Totuși, Rotariu nu a acceptat să primească o sumă de bani din partea patronului așa cum s-a întâmplat în cazurile lui Djokovic și Ganea. Jucătorul de 28 de ani vrea să rămână la FCSB până la finalul sezonului pentru a primi salariul de 20.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

„Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni de contract, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate. Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, declara Gigi Becali, la Palat.

Andrea Compagno, ultimul nume de pe „lista neagră” a lui Gigi Becali

Gigi Becali și-ar dori să scape în această iarnă și de Andrea Compagno. Totuși, în cazul atacantului italian, Gigi Becali își dorește să obțină o sumă de bani. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Neftci Baku s-a interesat de situația golgheterului din sezonul trecut al „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”I-am dat hârtie să plece, să vedem ce zic și ei. Crezi că mă interesează de Compagno? Pentru mine, la ora asta, nu contează decât atât: ei trebuie să respecte contractul”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.11 este cota pentru „1X” la meciul FCSB - UTA Arad