Sport

Gigi Becali, dezvăluiri despre țintele de transfer ale Universității Craiova: ”Nu mă bag peste Mihai Rotaru”

Universitatea Craiova caută să-și întărească lotul pentru a lupta cu șanse la titlu în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1, iar Gigi Becali a făcut publice planurile oltenilor.
03.06.2022 | 20:06
Gigi Becali dezvaluiri despre tintele de transfer ale Universitatii Craiova Nu ma bag peste Mihai Rotaru
Universitatea Craiova caută să-și întărească lotul pentru a lupta cu șanse la titlu în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1, iar Gigi Becali a făcut publice planurile oltenilor. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Juveții” au tremurat până în ultima clipă pentru locul din Conference League, dar victoria clară în barajul cu FC Botoșani i-a permis să joace în cupele europene pentru al șaselea an la rând.

Transferurile vizate de Universitatea Craiova, făcute publice de Gigi Becali

Dezamăgiți de cum s-a terminat sezonul, oficialii Universității Craiova au început să caute soluții pentru întărirea lotului, iar Gigi Becali a dezvăluit că pe lista de transferuri a lui Mihai Rotaru se află doi jucători din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

”Foarte bine că mi l-a propus Iftime pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect.

Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Ișfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai  Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții”, a declarat Becali, pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Dawa, oferit de Botoșani la FCSB

Patronul echipei FC Botoșani, Valeriu Iftime, l-a propus pe fundașul central camerunez Joyskim Dawa la FCSB, considerând că acesta va ajunge un fotbalist care se va vinde la un moment dat pe o sumă importantă de bani.

”Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

ADVERTISEMENT

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a declarat Iftime, la Pro Arena.

Cum se poate întoarce Mitriță la Craiova

Revenind în cetatea Băniei, Mihai Rotaru a mai pus ochii pe fundașul central Daniel Celea de la Chindia Târgoviște. Jucătorul de 26 de ani se află la final de contract cu gruparea dâmbovițeană, care s-a salvat in extremis de la retrogradare, și ar fi încântat de o mutare la Craiovae, acolo unde a mai jucat în urmă cu câțiva ani, dar la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

O altă veste care aprinde speranțele fanilor olteni este posibila revenire ”acasă” a fiului rătăcitor Alexandru Mitriță. Președinte Sorin Cârțu a dezvăluit că Universitatea încă mai are de primit bani din transferul său la New York City FC și nu se știe unde se va ajunge dacă americanii nu mai sunt dispuși să plătească restul sumei.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea: 7,00 este cota ca echipa olteană să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT