Sport

Gigi Becali îl „mitraliază” pe Istvan Kovacs, după ce a distrus CFR Cluj – FC U Craiova 1-0: „N-are ce să caute la finala Ligii Campionilor! Eu scoteam echipa de pe teren”

Gigi Becali a reacționat și el după ce Istvan Kovacs a făcut praf barajul CFR Cluj - FC U Craiova 1-0. Patronul lui FCSB ar fi scos echipa din teren în locul lui Adrian Mititelu.
02.06.2023 | 18:00
Gigi Becali il mitraliaza pe Istvan Kovacs dupa ce a distrus CFR Cluj  FC U Craiova 10 Nare ce sa caute la finala Ligii Campionilor Eu scoteam echipa de pe teren
Gigi Becali îl „mitraliază” pe Istvan Kovacs, după ce distrus CFR Cluj - FC U Craiova 1-0: „N-are ce să caute la finala Ligii Campionilor! Eu scoateam echipa de pe teren”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu a rămas pasiv la arbitrajul lui Istvan Kovacs, care i-a scos din sărite pe olteni la barajul de Conference League, pierdut pe terenul lui CFR Cluj, scor 0-1. Patronul FCSB, care, de-a lungul timpului l-a criticat aspru pe „centralul” din Carei, susține că Adrian Mititelu trebuia să dea un exemplu aspru.

Gigi Becali, critici dure pentru Istvan Kovacs, care făcut praf CFR Cluj – FC U Craiova 1948 1-0: „Sper să vadă o lume întreagă ce ai făcut”

Gigi Becali a urmat exemplul lui Adrian Mititelu și Adrian Porumboiu, care l-au desființat pe Istvan Kovacs la FANATIK SUPERLIGA și a criticat în termeni extremi de duri prestația arbitrului care va fi al 4-lea oficial la finala Ligii Campionilor Manchester City – Inter Milano.

ADVERTISEMENT

„Știți bine că eu mă mai ciondănesc cu Mititelu, dar acum nu am cum să nu îi sar în apărare. Bă, dar nu se poate așa ceva. Este inadmisibil ceea ce i s-a întâmplat. Eu nu știu ce făceam dacă eram în locul lui Adrian (n.r. Mititelu), dar trebuia cu orice risc să scoată echipa de pe teren aseară.

Trebuia să facă ceva ca să ne vadă o lume întreaga înaintea finalei Ligii Campionilor. Nu ai tu, tată, Kovacs ce să cauți acolo. Eu sper să vadă o lume întreagă ce ai făcut la meciul de aseară.

ADVERTISEMENT

Nu poți să îi dai al doilea galben lui Bauza și să îl scoți de pe teren la faza aia. Nu ai cum să faci lucrul asta, iar Mititelu are tot dreptul să se gândească la altele. Nu e nici el în fotbal de trei zile.

Eu unul am rămas fără cuvinte. Dar ce aș putea eu sa fac? Nu vedeți că pe Vassaras nu îl clintește nimeni de acolo? Și eu am urlat, dar degeaba. Îi înțeleg perfect supărarea lui Mititelu. Feșnic face ce face, iar acum și Kovacs ăsta distruge un meci. E prea mult”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB, împotriva barajului de Conference League

Deși este de partea lui Adrian Mititelu în conflictul cu Istvan Kovacs, Gigi Becali nu era de acord ca FC U Craiova 1948 să se califice în preliminariile Confernece League. Patronul FCSB e împotriva sistemului din SuperLiga, care permite locurilor 7 și 8 din play-out să aibă o șansă la cupele europene.

„Voi spune un lucru de care Mititelu se poate supăra. E o anomalie ca tu de pe 7 să mergi și să dai baraj cu ăla de pe locul 3. Păi ăsta de pe trei a fost clar mai bun în tot campionatul față de tine, nu? Nu prea e normal, că îl poți prinde tu de pe locul 7 în meciul direct și îl bați.

ADVERTISEMENT

Mititelu are echipă bună și zic că FCU poate să bată pe oricine din prima ligă. Dar sunt două lucruri diferite de care eu v-am vorbit”, a adăugat latifundiarul din Pipera.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT