Sport

Gigi Becali nu vrea să mai repete greșelile care au „blocat-o” pe FCSB pe locul doi: „M-am dat cu capul de pereți și am învățat”. Video

Gigi Becali spune că a învățat din greșelile care au costat-o campionatul pe FCSB opt ani la rând și nu le va mai repeta de acum încolo.
01.06.2023 | 14:27
Gigi Becali nu vrea sa mai repete greselile care au blocato pe FCSB pe locul doi Mam dat cu capul de pereti si am invatat Video
Robert Ivanov a devenit o variantă pentru FCSB. Fundașul a rămas liber de contract.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut din nou campionatul, pentru al optulea an la rând, iar majoritatea specialiștilor pun aceste eșecuri în cârca patronului Gigi Becali. Acesta este considerat vinovat că se implică total la echipă, dictează transferurile și schimbările, iar antrenorii nu sunt lăsați să-și facă meseria.

Gigi Becali spune că nu va mai repeta greșelile comise la FCSB: „M-am dat cu capul de pereți!”

Gigi Becali și-a recunoscut de fiecare dată intervențiile peste capul antrenorilor, susține că va continua în același mod, dar e dispus să schimbe strategia pentru sezoanele viitoare.

ADVERTISEMENT

El a rememorat greșelile pe care le-a comis în trecut și e gata să facă totul pentru ca FCSB să obțină rezultate în toate competițiile în care va participa. Inclusiv să construiască un lot puternic, atît din punct de vedere valoric, cât și numeric, care să facă față cu brio pe toate fronturile.

„Ce s-a întâmplat anul trecut nu va mai fi. Am învățat din datul cu capul de pereți. M-am dat cu capul de pereți și am învățat. Vor fi jucători, două echipe, ca să jucăm și colo, și colo, și colo…

ADVERTISEMENT

O să atacăm toate trei competițiile. Și Cupa, pentru că aduce bani, devine mai importantă, și campionatul, și grupele Conference. Deci toate vor fi atacate și ca atare trebuie să luăm jucători, să avem lot mai numeros.

Nu să jucăm cu niște copii, că lasă bă că se înjumătățesc punctele. Că așa am pierdut vreo trei campionate. Am pierdut cu Voluntari, am pierdut la cutare, lasă bă că avem timp, se înjumătățesc punctele…

ADVERTISEMENT

Aveam prea mare încredere în echipă, că nu contează. Adevărul că anul trecut tot așa. Am avut încredere în echipă. Și nu m-am înșelat. 21 de puncte aveam la un moment dat față de Gică”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă ad-hoc ținută la palatul său din Aleea Alexandru.

Academia FCSB, singurul loc unde Gigi Becali nu se implică: „Nu am timp să fac schimbă ri la copii!”

Patronul FCSB susține că în cei opt ani de când echipa sa nu a mai câștigat titlul de campioană a fost vorba și de mult ghinion, nu numai de lipsă de valoare sau de greșeli comise de staff-ul tehnic și managerial. El a recunoscut apoi că singurul loc unde nu se implică este Academia clubului, iar motivul este foarte simplu: nu are timp de așa ceva.

ADVERTISEMENT

„Dar ca să vezi cum am pierdut noi campionate. La Iași, au dat ăia în zece oameni un gol. Încă un campionat, cu Dinamo, a făcut De Amorim un 11 metri în minutul 95.

VEZI VIDEO MAI JOS

Pe urmă, acum, cu Gică… În campionatul regulat… Era 2-1, am dat gol valabil 3-1, ni l-a anulat, au dat iei pe urmă 3-2. Trei puncte la noi, minus trei la ei fac șase, erau trei puncte în plus la noi  în play-off. Plus că acum aveam 2-0… Noi am pierdut campionatul așa, la mustață, din tâmpenie.

Deci nu pot să zic «Domne, ce făcut Becali» și «Cum a făcut Becali» sau că vedeți că nu știu ce… Sau că ce prostii face Becali la Academie. Păi ce, Academia o comand eu? Uite, la Academie nu mă bag. Și nu știu nimic.

Eu sunt vinovatul? La Academie sunt vinovați ăia acolo, care lucrează. Ar trebui să mă bag… Păi dacă mă bag eu și la Academie, nu mai câștigă Farul nimic. Dar nu mă bag. Nu pot să fac schimbările și la copii și juniori. Nu am timp. După aia se apucă Gică și face el schimbările și acolo, mă bate apoi și acolo…”,  a încheiat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags: