Sport

Gigi Becali, prima reacție după ce Vasile Dîncu și-a dat demisia din funcția de ministru al Apărării. Cum va fi influențat „războiul” cu rivalii de la CSA Steaua. Exclusiv

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit primele declarații după ce Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministrul al Apărării
24.10.2022 | 12:29
Gigi Becali prima reactie dupa ce Vasile Dincu sia dat demisia din functia de ministru al Apararii Cum va fi influentat razboiul cu rivalii de la CSA Steaua Exclusiv
11 luni a fost Vasile Dîncu ministrul Apărării. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vasile Dîncu și-a anunțat oficial demisia din funcția de ministru al Apărării, iar Gigi Becali speră că va avea înțelegere din partea noului ministru cu privire la conflictul cu CSA Steaua.

Gigi Becali speră ca FCSB să joace în Ghencea: „Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării”

FANATIK l-a contactat pe Gigi Becali, iar patronul FCSB nu e deloc afectat de faptul că Vasile Dâncu nu mai conduce la MApN: „Nu e problema mea că și-a dat Vasile Dîncu demisia, pentru mine lucrurile se vor rezolva în instanță”.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Becali speră că noul ministru va avea cu totul altă deschidere cu privire la posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea, dar și în legătură cu litigiul din instanță: „Normal că putem să avem mai multe discuții dacă vine un ministru din zona Apărării. Atunci putem să discutăm despre cum a obținut CSA Steaua sigla și motivul pentru care au ținut să o obțină, că ei au mințit când au dat în comunicare”.

Omul de afaceri consideră că Armata nu pune în valoare brandul și marca „Steaua”: „Ei au spus că fac bani cu sigla, dar de fapt pierd bani. În rest, o să decidă Justiția și am încredere că se va face dreptate”, a declarat Gigi Becali, pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Anunțul lui Vasile Dîncu: „Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei”

Vasile Dîncu a decis să demisioneze în urma unui conflict cu președintele Klaus Iohannis, așa cum a explicat într-un comunicat de presă: „În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale. Redau, mai jos, textul integral:


(…) Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție. Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei.

ADVERTISEMENT

Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României”, a scris Vasile Dîncu pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Suporterii de la Peluza Sud Steaua îl consideră pe Dîncu vinovat pentru faptul că CSA nu poate promova în Liga 1

Ultrașii i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu în repetate rânduri și consideră că este principalul vinovat pentru situația ingrată în case se află echipa: pe primul loc în campionat și fără drept de promovare pentru al doilea an consecutiv.


Suporterii au realizat și un protest în fața sediului Ministerului Apărării (MApN): „Ole, ole, ole, ola, vă bateți joc de Steaua” , „Faceți ceva pentru Steaua, altfel de noi nu veți scăpa”, „Plecați din Ghencea, cu toții plecați din Ghencea”, „Dacă odată cu echipa promovați și voi, dosarul era gata în secunda doi”, au fost doar câteva dintre mesajele acide ale fanilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „ambele marchează” la Sepsi – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT