Sport

Gigi Becali, primul transfer la FCSB pentru sezonul viitor: „N-avem niciunul în România”

Gigi Becali e gata să readucă la FCSB un jucător de mare perspectivă. Care e ultima mutare pe piața transferurilor.
29.02.2024 | 15:11
Gigi Becali primul transfer la FCSB pentru sezonul viitor Navem niciunul in Romania
Gigi Becali readuce la FCSB un jucător evaluat la 500.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă întăririle și deja pregătește sezonul viitor. Patronul FCSB-ului a dezvăluit că Alexandru Musi, mijlocașul împrumutat la Petrolul, se va întoarce din vară la echipă.

Gigi Becali îl readuce pe Alexandru Musi la FCSB: „Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător”

Gigi Becali a declarat că mijlocașul în vârstă de 19 ani cu 5 goluri și 3 pase decisive se va întoarce sub comanda lui Elias Charalambous: „Îmi place de el, dar nu e un jucător de multe milioane de euro. Îmi place, are tehnică, vede bine jocul, driblează. 

ADVERTISEMENT

Îl iau la vară, deja s-a văzut că e jucător. Fotbalistul de multe milioane de euro rupe plasele la 18-19 ani. N-avem niciunul în România”, a spus patronul FCSB la ProSport.

Mihai Stoica a remarcat și el creșterea lui Alex Musi: „Aceasta este poziţia lui de bază, în stânga. Poate să joace şi în dreapta, a jucat şi atacant la Petrolul. A fost o alegere foarte bună să meargă la Petrolul, pentru că e un fotbalist foarte bun. Dacă era fotbalist slab, nu era alegere bună nici la Iaşi, nu era nici la Petrolul”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali va fi încântat să audă asta: „E printre cei mai buni atacanți din România”

Managerul general al FCSB a scos în evidență reușitele lui Musi: „S-a dus la Iaşi, a contribuit la promovare, avea doar 18 ani, a marcat cinci goluri, acum a venit la Petrolul, iar la 19 ani are patru goluri marcate şi cred că şi vreo patru pase de gol, e un copil foarte serios.

Musi e printre cei mai buni atacanţi din România la ora actuală. Şi nu mă refer doar pentru vârsta lui, nu ţin cont de vârstă. În opinia mea, Musi este cel mai bun jucător al Petrolului din acest sezon. Am discutat şi cu oameni care n-au legătură cu noi, au spus la fel.

ADVERTISEMENT

El nu joacă la Petrolul pentru regula U21, el joacă pentru că este foarte bun. După acest sezon, Musi mai este eligibil pentru regula U21 încă trei ani, până în 2027”, a mai spus Meme la Orange Sport.

Pariul lui Meme Stoica a vorbit în Fanatik despre revenirea la FCSB: „O să lupt și acolo să câștig tricoul de titular!”

FANATIK a realizat un interviu cu Alexandru Musi în cantonamentul celor de la Petrolul din Antalya. Puștiul de 19 ani a recunoscut că e gata să revină la FCSB: „Sincer, nu mă gândesc la FCSB sau la altă echipă. Sunt acum la Petrolul și încerc să îmi fac treaba când intru pe teren. Pot să spun că și Poli Iași m-a ajutat să cresc, mai ales domnul Leo Grozavu. 

ADVERTISEMENT

Sincer n-aș vrea să vorbesc despre ce se va întâmpla din vară. Vom vedea ce va fi pe viitor. Toți ne dorim să jucăm la o echipă mai mare. Acum sunt la Petrolul, dar, dacă o să fie să mă întorc la FCSB, o să lupt și acolo să câștig tricoul de titular!

Mai țin legătura cu Octavian Popescu, cu Ianis Stoica. Cu Meme Stoica am mai vorbit și îi mulțumesc și lui pe această cale. Eu zic că e devreme să mă compare cu Man. Dennis a reușit niște chestii formidabile în campionatul nostru și la Parma. Este un jucător extraordinar”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,50 este cota pentru „X” la meciul FC Voluntari - FCSB