Sport

Gigi Becali și MM Stoica, puși la zid de Adi Popa: ”Ascund mizeria sub preș”

Adi Popa le-a oferit o replică dură lui Gigi Becali și MM Stoica, după ce aceștia au lansat acuze la adresa câtorva jucători de la Academica Clinceni.
27.05.2021 | 17:26
Gigi Becali si MM Stoica pusi la zid de Adi Popa Ascund mizeria sub pres
ADVERTISEMENT

FCSB a scos doar o remiză cu formația ilfoveană, scor 2-2, și a ratat la acel moment o șansă uriașă în lupta la titlu pe care în cele din urmă a pierdut-o în fața celor de la CFR Cluj.

După acea întâlnire, Gigi Becali a pus tunurile pe jucătorii de la Clinceni care în trecut au jucat pentru ”roș-albaștri” și i-a acuzat că și-au dat viața pe teren, lucru care nu s-ar fi întâmplat și în partida cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Adi Popa, răspuns dur pentru Gigi Becali și MM Stoica

Pentru a-i ține isonul patronului său, managerul general de la FCSB, Mihai Stoica, s-a luat și el de fotbaliștii Academicii trecuți prin tabăra bucureștenilor.

”Apropo de foștii noștri jucători. Cu CFR, Rusescu a bătut lovitura liberă – din poziția lui preferată – pe jos, deși Deac era întins pe gazon în spatele zidului. Cu noi, a dat gol. Popa, centrare la gol. Dodel era să dea gol”, spunea atunci Stoica.

ADVERTISEMENT

La acel moment, Raul Rusescu i-a răspuns lui Mihai Stoica, iar discuția în contradictoriu dintre cei doi a durat câteva zile până în momentul în care fotbalistul a decis să nu mai răspundă.

Deși au trecut două săptămâni și jumătate de la acel meci, iar FCSB a ratat un nou titlu în Liga 1, Adi Popa nu a ratat ocazia să le dea replica lui Gigi Becali și MM Stoica.

ADVERTISEMENT

”Dacă o luăm cronologic, prima dată i-am încurcat pe Craiova. Şi cu FCSB noi am jucat, ne-am făcut treaba.Dacă ar fi câştigat acel meci, ar fi trecut pe primul loc. Au avut 1-0, au avut meciul în mână. Nu este vina noastră că suntem profesionişti şi ne facem treaba.

Nu mi s-a părut normal ca persoane din conducere să arunce în noroi în fotbalişti care au făcut istorie. Nu dau nume, se ştiu. Dar nu este normal să arunci cu noroi ca să îţi ascunzi mizeria sub preş. Îmi pare rău că nu ne-au bătut pentru că îmi doream să ia campionatul. Dar ce să fac? Nu pot să îmi iau mingea şi să îmi dau autogol. Aşa am reuşit în carieră, respectându-mi meseria”, a declarat Popa la Look Sport.

ADVERTISEMENT

Primarul Clinceniului a reacționat după acuze

Antrenorul Academicii Clinceni, Ilie Poenaru, s-a apărat și el după acuzațiile lui Gigi Becali spunând că nu este o ”creație” a patronului ”roș-albaștrilor”. Tehnicianul a infirmat și o posibilă legătură între Raul Rusescu și Alex Chipciu, fotbalistul lui CFR Cluj.

Aurel Budeanu, primarul Clinceniului, a lămurit problema datoriei pe care patronul FCSB a revendicat-o și conform spuselor este vorba despre o sumă mai mică, însă pentru care nu există o formă legală pentru a fi restituită.

Fostul președinte de la LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat după acea remiză că o parte din vină îi aparține și finanțatorului Gigi Becali, considerând că acesta pune prea multă presiune pe fotbaliști.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT