Sport

Gino Iorgulescu, variantă uluitoare după ce fiul său a fost condamnat: ”Nu a fost drogat”

Gino Iorgulescu a mărturisit că fiul său, Mario, nu ar fi fost drogat în momentul în care a făcut accidentul rutier în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani.
11.09.2023 | 23:35
Gino Iorgulescu varianta uluitoare dupa ce fiul sau a fost condamnat Nu a fost drogat
Gino Iorgulescu a mărturisit că fiul său, Mario, nu ar fi fost drogat în momentul în care a făcut accidentul rutier în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani
ADVERTISEMENT

Băiatul șefului de la LPF a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. De asemenea, acesta trebuie să plătească sume mari de bani ca daune morale.

Gino Iorgulescu contestă condamnarea fiului său

Avocații apărării au încercat să obțină schimbarea încadrării juridice pentru Mario Iorgulescu și astfel acesta să scape cu o pedeapsă mai ușoară, însă judecătorii de la Curtea de Apel București au respins cererea.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, condamnarea inițială a fiului lui Gino Iorgulescu a fost păstrată. Cu toate acestea, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal a susținut că există dovezi clare care arată că Mario nu era drogat în momentul accidentului.

”Eu vreau să vă spun ceva. Băiatul meu nu a fost drogat. Cine mai spune că e drogat o să aibă o mare surpriză, pentru că noi avem dovezi, și o să plătească. O să-i chemăm în instanță. Așteptăm să fie corectitudine, că până acum nu a fost.

ADVERTISEMENT

(n.r. Cum se simte Mario Iorgulescu?) Cum să se simtă? E un copil care nu are discernământ și are momente când e lucid și când nu mai realizează ce vorbește. O dată regretă, o dată nu știe ce a făcut”, a declarat Gino Iorgulescu, la ieșirea din sala de judecată, conform prosport.ro.

De ce nu va face Mario Iorgulescu nicio zi de închisoare

Magistratul care a dispus condamnarea, Manuela Orzaţă, a concluzionat că Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, avea discernământ în momentul producerii accidentului şi nu există dovezi că ar suferi de afecţiuni psihice care să-l împiedice să vină în România pentru a participa la proces.

ADVERTISEMENT

În ciuda condamnării, avocatul Florin Durgheu a spus că fiul șefului LPF nu va face vreo zi de închisoare. Și își justifică afirmația pe baza faptului că autoritățile italiene au respins definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Patricia, femeia alături de care Dani Vicol avea planuri de nuntă, distruse de un moment în care, în toamna lui 2019, Mario Iorgulescu a produs un accident cumplit, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre decizia instanței.

ADVERTISEMENT

Văduva victimei lui Mario Iorgulescu a comentat vestea care, oarecum, o aștepta de ani buni: ”Am văzut decizia instanței. Ce pot să spun? Felicitări instanței, felicitări judecătoarei. Nu pot să spun altceva, sincer, dacă judecătoarea a considerat că așa merită, eu zic că e ok”.

ADVERTISEMENT