Fotbal intern

Helmuth Duckadam o vede pe FCSB favorită la titlu: ”Are un lot tânăr și ambițios”

14.01.2021 | 11:59
Helmuth Duckadam o vede pe FCSB favorita la titlu Are un lot tanar si ambitios
ADVERTISEMENT

Fostul președinte de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, îi vede pe roș-albaștri favoriți la titlu și explică care este atu-ul formației lui Gigi Becali în lupta cu CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Antrenorul Toni Petrea e încrezător înaintea meciului cu Astra Giurgiu, din etapa a 16-a a Ligii 1, dar spune că pe jucători îi așteaptă o perioadă foarte grea cu multe jocuri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e aproape să se despartă de una dintre perlele sale, Dennis Man, pentru care a primit o ofertă clară de transfer de la o formație din Serie A. Din informațiile FANATIK, oferta vine din partea Fiorentinei și este de 12 milioane de euro.

FCSB e favorita lui Helmuth Duckadam în lupta la titlu

Fostul mare portar Helmuth Duckadam merge pe mâna celor de la FCSB în bătălia pentru câștigarea titlului în Liga 1 și consideră că elevii lui Toni Petrea sunt favoriți prin prisma faptului că formează o echipă tânără și ambițioasă.

ADVERTISEMENT

”FCSB, Craiova și CFR Cluj n-au probleme financiare, probabil ele se vor lupta la titlu. Dar vom vedea, pentru că durează, după pauză, până intri în ritm, ai nevoie de două-trei meciuri. FCSB are un atu, are un lot tânăr, ambițios și cred că pleacă cu prima șansă”, a declarat Duckadam la Pro X.

Legenda de la Sevilla a vorbit și despre plecarea roș-albaștrilor în cantonamentul din Antalya și posibilitatea ca ei să să intre în carantină la revenirea în țară: ”Îi știu profesioniști pe cei de la FCSB, bănuiesc că s-au interesat de ce este nevoie pentru a nu avea probleme”.

ADVERTISEMENT

”Au forțat puțin, dar au făcut-o în interesul lor, în România nu ai unde să faci antrenamente normale în perioada asta. Eu cred că și alte echipe făceau cantonamente dacă aveau posibilități materiale. E problema lor că n-au plecat”, a mai spus Helmuth Duckadam.

Roș-albaștrii au efectuat în această iarnă un cantonament în Antalya, care a stârnit indignarea celorlalte formații, unele dintre ele cerând ca aceștia să intre în carantină pentru 14 zile.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a dezvăluit care este planul ca FCSB să nu intre carantină la întoarcerea din cantonamentul din Turcia și a spus elevii lui Toni Petrea vor juca un meci amical.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,02 este cota pentru „FCSB câștigă prima repriză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT