Sport

Helmuth Duckadam, vehement cu jucătorii de la FCSB: ”Să-i amendeze pentru dezinteres”

FCSB a condus cu 3-0 la Hunedoara, dar s-a văzut egalată de formația din Liga 3 și Helmuth Duckadam a pus tunurile pe jucătorii lui Edi Iordănescu.
23.09.2021 | 16:42
Helmuth Duckadam vehement cu jucatorii de la FCSB Sai amendeze pentru dezinteres
ADVERTISEMENT

În cele din urmă, ”roș-albaștrii” și-au asigurat calificarea în optimile Cupei României după prelungiri, impunându-se cu 5-3.

La finalul jocului, antrenorul Edi Iordănescu a avut un discurs dur la adresa elevilor săi și a anunțat bcă vor exista amenzi după acets meci, iar cine nu își schimbă atitudinea va pleca în iarnă.

ADVERTISEMENT

Jucătorii de la FCSB, puși la zid de Helmuth Duckadam

Fostul mare portar Helmuth Duckadam i-a dat dreptate tehnicianului de la FCSB și este de acord cu amendarea celor care s-au aflat pe teren la întâlnirea cu modesta CS Hunedoara, în 16-imile de finală ale Cupei României.

”Eu nu înțelegeam antrenorii care bagă echipa a doua, după care fac schimbări. Așa cum s-a întâmplat cu cei de la Botoșani, la Pitești. Au băgat cinci odată ca să câștige, dar n-au reușit să câștige.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, am văzut că poți conduce cu 3-0 și să fii egalat și să tremuri. Aici nu ai mare lucru de spus, cred că Edi Iordănescu a spus tot. Hunedoara a făcut un meci foarte bun.

Oaidă, la golul 3, a pierdut mingea superficial. Miron a strâns foarte târziu, iar adversarul a prins un șut senzațional. FCSB poate să-i amendeze pentru dezinteres în joc! Depinde ce apare trecut în regulamentul de ordine interioară”, a declarat Duckadam la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Umilințele suferite de FCSB în Cupa României

Cornel Dinu a analizat cu atenție jocul FCSB-ului din meciul de Cupă de la Hunedoara și a identificat principalii vinovați pentru golurile încasate în ultima jumătate de oră: fundașii centrali Iulian Cristea și Andrei Miron.

Jucătorii vicecampioanei României nu s-au bucurat pe deplin pentru victoria din Cupa României cu CS Hunedoara, recunoscând că sunt mulțumiți de calificarea obținută, dar nu și de felul în care s-au derulat evenimentele în a doua repriză, atunci când adversarii au înscris de trei ori și au dus meciul în prelungiri.

ADVERTISEMENT

Relația dintre FCSB și Cupa României este una destul de oscilantă. De la competiția ”loserilor”, cum era poreclită de Mihai Stoica, managerul general al echipei, la momente când ”roș-albaștrii” aveau mare nevoie să pună mâna pe trofeu, pentru a prinde locuri de cupe europene, cum s-a întâmplat în 2011 și în 2020.

În toată perioada, FCSB a suferit și câteva umilințe în Cupa României, greu de uitat de către fanii formației lui Gigi Becali, dar și de către microbiști în general, cum ar fi înfrângerea suferită în fața lui Rapid 2, din sezonul 2005-2006.

Lipsa lui Paulo Vinicius din centrul defensivei s-a văzut mai mult ca niciodată la FCSB. Brazilianul în vârstă de 37 de ani a dat siguranţă defensivei în confruntările cu Dinamo şi FC U Craiova, când adversarii nu au avut ocazii.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 1,47 este cota pentru „total goluri: 2-4”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT