Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs furibund la adresa arbitrilor: “Asasini ninja, nu zâmbesc pe teren. Au fost operați de mimică!”

Horia Ivanovici a avut un discurs furibund la adresa arbitrilor români după scandalurile din etapa a 9-a din SuperLiga.
19.09.2023 | 14:42
Horia Ivanovici discurs furibund la adresa arbitrilor Asasini ninja nu zambesc pe teren Au fost operati de mimica
Horia Ivanovici a avut un discurs furibund la adresa arbitrilor din România. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După un start liniștit de sezon, în care chiar Gigi Becali a rămas plăcut impresionat de arbitrajul românesc, cavalerii fluierului au revenit în centrul atenției pentru decizii controversate. Sebastian Colțescu și Istvan Kovacs au fost puși la zid după derby-urile Farul – FCSB (0-1), respectiv CFR Cluj – Petrolul (1-0).

Horia Ivanovici, discurs furibund la adresa arbitrilor: “Sunt aroganţi! Au o lipsă totală de empatie”

Sebastian Colțescu a acordat un penalty ușor după ce Adrian Șut a căzut în careu, în timp ce Istvan Kovacs a trecut cu vederea două penalty-uri pentru Petrolul la derby-ul cu CFR Cluj. Lăsând la o parte deciziile controversate ale arbitrilor, Horia Ivanovici a avut un discurs furibund referitor la atitudinea pe care brigăzile de arbitri o arată pe gazon.

ADVERTISEMENT

„Mă uitam la ai noștri, lăsând la o partea că a fost intenționat, că nu a fost intenționat, că astea sunt lucruri pe care nu o să putem să le dovedim niciodată. E clar o polemică asemenea Casei Poporului. Dar mă uitam la ei, și la Colțescu, nu mai vorbesc de Kovacs, are dreptate Porumboiu

Nu-mi place Kovacs. Are un stil, chiar se crede un mic Dumnezeu pe teren. Băi, oameni buni! Se discută cu jucătorii, tu faci parte din joc, tu nu dai na-na. Tu nu scoți cureaua și dai o lecție băiețelului, copilașului obraznic. Ei se comportă ca niște profesori care îți dau cu nuiaua pe funduleț, care scot cureaua și te încing”, a început discursul Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici, sfat pentru conducătorii din SuperLiga: „Scoateți echipa de pe teren”

Horia Ivanovici a venit și cu o măsură pe care o consideră potrivită pentru a stopa atitudinea superioară pe care „centralii” din SuperLiga o arată pe gazon. Directorul FANATIK i-a sfătuit pe conducătorii de club din SuperLiga să scoată echipa de pe teren pentru a crea un șoc.

„Tu nu ai voie să zici nimic, pentru că dacă plângi te scoate în careu, în fața școlii, și te beștelește. Au o aroganță, o lipsă totală de empatie. Pur și simplu zici că sunt niște chirurgi. Ei vin, și-au făcut treaba. Cred că și un chirurg are mai multă empatie.

ADVERTISEMENT

Băi, Colțescule, băi Istvan, nu mai vorbesc de aroganțe. ‘Nu avem voie să vorbim, e în regulamentul de ordine interioară’. Voi sunteți deasupra regulilor? Sunteți cumva în Olimp? Noi venim ca niște muritori. ‘Poți să ne dai și nouă niște analize?’. Uitați-vă la un lucru, dacă l-ați sesizat. Oamenii ăștia nu zâmbesc pe teren. Uitați-vă la Colțescu ăla. 

E atât de încrâncenat, te sperii de el. Istvan la fel. ‘Sunt asasini ninja, eu trebuie să-mi duc misiunea până la capăt, voi sunteți doar niște obstacole în calea mea’. Mai zâmbiți puțini, fiți umani! Un arbitru mare e un arbitru care te arde cu zâmbetul pe buze. 

ADVERTISEMENT

Tu știi ce greșesc conducătorii? La un moment dat, dacă lucrurile astea nu se opresc, să vorbească cineva. Scoate echipa de pe teren, faci un șoc. ‘Da, domne, ia-mi șase puncte și gata’”, a mai spus Horia Ivanovici.

Robert Niță, acid la adresa arbitrilor români: „Sunt operați de mimică”

Robert Niță consideră că atitudinea arbitrilor la adresa jucătorilor este total nepotrivită. Spre deosebire de fotbalul european, în care arbitrii discută cu fotbaliștii, în România, brigăzile de arbitri dau dovadă de o atitudine de superioritate.

„Eu asta nu înțeleg că te uiți la televizor. Ai noștri, toți, zici că sunt operați de mimică. Mă duc la meciuri și stau, de obicei, între băncile de rezervă. E incredibil.

Îi spune unuia de la Petrolul: ‘Dacă te mai ridici o dată pleci!’, făcea arbitrul de rezervă. ‘Pleci!’. Păi ce, bă, e câine? Hagi le spune cel mai bine”, a spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, doar pe www.fanatik.ro. În aceleași zile, de la ora 17:30, emisiunea se vede în premieră pe pagina de facebook Horia Ivanovici și canalul de Youtube FANATIK.

Horia Ivanovici, discurs furibund la adresa arbitrilor români

ADVERTISEMENT