Sport

Veste extraordinară pentru Ianis Hagi. Antrenorul lui Rangers a anunțat care va fi primul meci al internaționalului român

La un an de la teribila accidentare, Ianis Hagi se pregătește să-și facă revenirea. Antrenorul lui Rangers a precizat meciul la care românul va putea fi văzut din nou pe teren.
13.01.2023 | 20:25
Veste extraordinara pentru Ianis Hagi Antrenorul lui Rangers a anuntat care va fi primul meci al internationalului roman
La un an de la teribila accidentare, Ianis Hagi se pregătește să-și facă revenirea. Antrenorul lui Rangers a precizat meciul la care românul va putea fi văzut din nou pe teren. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de 24 de ani anunța la mijlocul lunii decembrie că a intrat în faza finală a recuperării după ruptura de ligamente.

Antrenorul lui Rangers a dat vestea revenirii lui Ianis Hagi

Într-o conferință de presă susținută înaintea partidei cu Aberdeen din semifinalele Cupei Ligii Scoției, antrenorul lui Rangers, Michael Beale, a dezvăluit data și meciul în care Ianis Hagi va reveni pe gazon.

ADVERTISEMENT

”Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St. Johnstone”, a spus Beale. Întâlnirea de campionat de pe Ibrox Park este programată sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17:00.

Chiar dacă încă nu a revenit deocamdată după accidentarea suferită la 21 ianuarie 2022, Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers, anunțul fiind făcut de clubul scoțian în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

”Ianis este un personaj fantastic și cineva care și-a iubit până acum călătoria cu Rangers. Suntem cu toții încântați să-l vedem din nou cu mingea la picioare, făcând ceea ce îi place”, a spus Ross Wilson, directorul sportiv al vicecampioanei Scoției, după ce a fost parafată înțelegerea.

Cum s-a accidentat Ianis Hagi

Pe 21 ianuarie, în Rangers – Stirling Albion 4-0, din Cupa Scoţiei, Ianis Hagi a fost nevoit să părăsească terenul după 15 minute. Internaţionalul român s-a lovit la genunchi, iar la prima vedere nu părea o accidentare atât de gravă, după ce jucătorul a ieşit pe picioarele lui.

ADVERTISEMENT

La scurt timp, fotbalistul român a fost operat, după ce a fost diagnosticat cu ruptură de ligamente. Chiar dacă scoţienii se aşteptau ca revenirea pe teren să aibă loc în vară, lucrurile s-au complicat.

Ianis Hagi a petrecut sărbătorile de iarnă în România, alături de părinții săi, Gică și Marilena. În prima zi de Crăciun, el a postat mai multe fotografii pe contul personal de Instagram.

ADVERTISEMENT

“Crăciun fericit tuturor!!!”, a fost mesajul transmis de mijlocașul român la cele trei poze. Postarea jucătorului de la Rangers a strâns imediat peste 20.000 de aprecieri.

ADVERTISEMENT