Fotbal intern

Îl mai forțați pe Konoplyanka sau îi arătați ușa? Oficialii CFR-ului s-au convins! „Neluțu e negru”

Oficialii CFR-ului s-au convins în ceea ce îl privește pe Konoplyanka. Super transferul verii din SuperLiga nu confirmă pentru clujeni.
11.11.2023 | 13:31
Il mai fortati pe Konoplyanka sau ii aratati usa Oficialii CFRului sau convins Nelutu e negru
Oficialii CFR-ului s-au convins în ceea ce îl privește pe Konoplyanka. Super transferul verii din SuperLiga nu confirmă pentru clujeni. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut duelul cu Hermannstadt, scor 0-1. Meciul de la Sibiu reprezenta o șansă importantă pentru ca ardelenii să încheie turul pe prima poziție. În partida din etapa 15 a SuperLigii a fost introdus și Konoplyanka în ultimele minute ale reprizei secunde. Însă, ucraineanul nu a reușit să se facă remarcat.

Oficialii CFR-ului s-au convins în privința lui Konoplyanka

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici l-a întrebat pe Cristi Balaj despre Konoplyanka. Gazda show-ului a vrut să știe ce urmează pentru atacantul ucrainean și dacă acesta va mai face parte din componenta celor de la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

De la venirea sa în vară, Konoplyanka a fost introdus în doar 3 meciuri. Unde, a adunat, ca timp în teren, aproape o repriză. Fostul star de la Schalke 04 sau Sevilla nu a reușit să se facă remarcat în niciun moment. Însă, se pare că oficialii formației ardelene mai au răbdare cu super transferul verii.

“Konoplyanka e o umbră de jucător. Îl mai forțați pe Konoplyanka? Eu sincer l-aș trimite acasă. I-aș mulțumi frumos lui Konolyanka, cu respect cum faceți voi și i-aș spune să se ducă pe drumul lui. E o umbră a numelui, un nume, atât. E negru Neluțu”, a spus Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj susține că decizia, în ceea ce privește viitorul lui Konoplyanka, ține de antrenor. Președintele celor de la CFR Cluj a mărturisit că echipa are în continuare răbdare cu ucraineanul și îl vor susține până când va fi nevoie.

“Antrenorul decide. Nu vreau să dezvolt subiectul, noi trebuie să avem grijă de toți jucătorii pe care îi avem în acest moment. Nu putem decât să îl sprijinim, să îl pregătim și sperăm că o să fie cât mai bine”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj, vești de ultimă oră despre Jefte

Vârful spaniol a agitat spiritele în ultima perioadă în vestiarul ardelenilor, părăsind în două rânduri stadionul mai devreme decât colegii săi. Prima dată s-a întâmplat la pauza meciului cu Farul, când a plecat după ce a fost schimbat după prima repriză, iar apoi la derby-ul cu U Cluj, când s-a supărat că nu a fost oprit în lot.

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, președintele Cristi Balaj a lăsat să se înțeleagă că Jefte Betancor nu va mai face parte din lotul lui CFR Cluj din iarnă.

ADVERTISEMENT

“Jefte a avut o accidentare și rămâne de văzut în ce măsură vom continua sau nu colaborarea. Rămâne de văzut. Sută la sută vor exista consecințe. Este un jucător bun, îi doresc să joace așa cum își dorește și el, doar că într-o echipă nu este suficient să fii prieten prin modul în care comunici cu un coleg la altul și nu mă refer la Jefte aici.

Trebuie să demonstrezi acest lucru și prin sacrificii, că joci sau nu joci, prin pasa pe care o dai, prin modul în care te demarci când un coleg are nevoie de sprijinul tău sau prin modul în care te comporți când nu ești în teren și mă refer aici la orice jucător”, a a mai spus președintele celor de la CFR Cluj.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Cristi Balaj, despre starea de urgență de la CFR Cluj

ADVERTISEMENT